“Фарбуюся раз на тиждень”: 38-річна Даша Астаф’єва вразила зізнанням, що приховує сивину аж з 16 років

Екс-учасниця гурту "Нікіта" Даша Астаф'єва вразила шанувальників відвертим зізнанням. Жінки фарбує волосся, щоб приховати повністю сиву голову.

Українська співачка та модель Даша Астаф’єва розповіла, про догляд за своїм волоссям. У інтерв’ю для проєкту “Наодинці” жінка розповіла, що стало причиною частих відвідин перукаря.

Виявляється, зірка фарбує волосся щотижня, щоб приховати сивину. Жінка розповіла, що перші сиві волосини з’явилися в неї у дуже юному віці. Даша почала помічати сивину у 16 років. Ця особливість пігментації волосся, дісталася співачці від батька.

“Я просто фарбуюся у свій колір, але в мене вже повністю сива голова”, – поділилася Астаф’єва.

Даша Астаф'єва розповіла, коли помітила свою першу сивину
Даша Астаф’єва розповіла, коли помітила свою першу сивину

Раніше, у жінки сивими була лише частина пасм. Проте, після початку повномасштабної, її голова повністю вкрилася сивиною. Тож, наразі вона фарбується у свій натуральний колір, тільки, щоб приховати небажану пігментацію.

“Я фарбуюся раз на тиждень. Я кайфую, тому що, зараз, в нас є всі можливості гарно виглядати, мати гарний догляд навіть в домашніх умовах”, – розповідає Даша.

Даша Астаф'єва розповіла, коли помітила свою першу сивину
Даша Астаф’єва розповіла, коли помітила свою першу сивину

Жінці приносить задоволення доглядати за власною зовнішністю. Вона проводить цей час на одинці з собою. Даша вмикає аудіо книгу та під тексти улюблених творів робить маски, масаж, пробує нові косметичні засоби.

“В мене повинен бути час із собою”, – зізнається зірка.

Даша Астаф'єва розповіла, коли помітила свою першу сивину
Даша Астаф’єва розповіла, коли помітила свою першу сивину

Вона багато часу виділяє на власну зовнішність. Астаф’єва задоволена своїм виглядом, але вважає, що підтримувати власну вроду, це важка робота, яку жінка з задоволенням готова виконувати.

Даша Астаф'єва розповіла, коли помітила свою першу сивину
Даша Астаф’єва розповіла, коли помітила свою першу сивину

Співачка зізналася, що вдається до уколів краси. Вона підколює лоб, коле вітаміни та амінокислоти. Від ін’єкцій у губи зірка відмовилася, адже й без гіалуронової кислоти має гарні вуста. Вона більше довіряє масажам, спорту та харчуванню. На думку артистки, це якісніший вибір.

Схожі статті

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.

Альона Омаргалієва розповіла про третю невдалу вагітність від Тамерлана і назвала причину: “Він не в грі”

Знаменита українська співачка Альона Омаргаієва вперше розповіла про третю невдалу вагітність та зізналася, що стало причиною її втрати. Деталі в статті.