Маленьким Остапчукам бути? 23-річна дружина шоумена Катя Полтавська заговорила про вагітність – всі чекають

23-річна дружина українського телеведучого та шоумена Володимира Остапчука Катерина Полтавська відповіла користувачам мережі, чи вагітна від зіркового чоловіка.

Володимир Остапчук, попри два невдалих шлюби, не полишив надію на щасливе особисте життя й знайшов нове та, за його словами, справжнє кохання в рисах молодої журналістки Катерини Полтавської. Каже, що різниця у віці в 16 років спочатку насторожувала, але потім він збагнув, що дівчина мудріша за всіх жінок, яких він знав.

Володимир Остапчук і Катерина Полтавська з'їхались та показали свій побут
Катерина Полтавська відповіла, чи вагітна від Володимира Остапчука

Нині 23-річна Полтавська активно веде особистий блог в соціальній мережі Instagram, відповідаючи на ряд цікавих та дещо провокаційних питань, а також працює над відкриттям власної справи. Дружина шоумена розповіла, що цього грудня керуватиме своєю студією масажів та лазерної епіляції в самому центрі Києва.

Спілкуючись з підписниками блогу, Катя не оминула питання про її вагітність. Один з користувачів мережі відповів на Stories дружини ведучого, поцікавившись, чи вагітна вона. Втім, журналістка лише віджартувалася та відповіддю перевела стрілки на коханого Остапчука: “Вова наче ні”.

Катерина Полтавська відповіла, чи вагітна від Володимира Остапчука

Проте в жарті, імовірно, і захована справжня відповідь на це питання, оскільки й натяків на те, що Катя може бути вагітною первістком не було. Варто зауважити, що Полтавська не приховує, вона планує стати мамою, і не однієї дитини, але в який період свого життя, ділитися не стала.

Нагадаємо, що до стосунків з Катериною Полтавською Володимир Остапчук перебував у шлюбі з нотаріусом Христиною Горняк. У 2022 році експодружжя оголосило про рішення розлучитися, але не стали пояснювати, що цьому послугувало.

Схожі статті

Як виглядають кухні Ектора Хіменеса-Браво, Ольги Мартиновської і Вови Ярославського: так живуть “МастерШефи”

Дивовижний факт, але всі домашні кухні суддів "МастерШеф" - Ектора Хіменеса-Браво, Мартиновської та Ярославського виконані в одному стилі. Таке почуття, що над ними працював один дизайнер.