Володимир Ярославський розповів про свою дитину та вразив заявою про її матір: “Сім’я має бути повноцінною”

Знаменитий український кулінар Володимир Ярославський вперше висловився на рахунок свого батьківства та розповів, чи планує ставати батьком найближчим часом.

Слава Володимир Ярославського буквально обігнала його: про таланти шеф-кухаря знали в Україні задовго до того, як він потрапив на екрани. Тим не менш, він зміг вивести кулінарне шоу на новий рівень і скласти гідну конкуренцію своєму колезі з Колумбії Ектору Хіменесу-Браво. Окрім того журналісти почали активно слідкувати за його особистим життям.

Володимир Ярославський розповів про свої проблеми зі здоровʼям
Володимир Ярославський розповів про свою дитину

Дружба чоловіка з Ольгою Мартиновською дала свої плоди: мережа була здебільшого впевнена у тому, що між ними роман.

Тим не менш, обидва завжди наполягали на тому, що між ними лише дружба. Нещодавно Мартиновська повідомила про новий роман і зізналася, що хоча її обранець з ресторанного бізнесу, це ніяким чином не може бути Володимир Ярославський.

Володимир Ярославський розповів про свою дитину

Нещодавно і сам шеф-кухар дав ексклюзивне інтерв’ю для Раміни Есхакзай. У ньому він вперше відповів на питання щодо дітей. У зірки досі немає спадкоємців, але він не приховує, що неймовірно хотів би стати батьком.

Життя склалося таким чином, що занадто завантажений графік просто не дозволяє йому задуматися про сім’ю. Ярославський ставиться до цього питання з великою відповідальністю, а отже не може перекласти обов’язки батька на когось іншого. Це стає серйозною проблемою на його шляху до мрії. Так як просто доводиться обирати між роботою та сімейним щастям. Зірка до того ж впевнений, що хоче усиновити дитину, але в той самий час йому необхідна матір для малюка. І це також проблема.

“В мене не вистачає часу на мене і на моїх близьких. Я розумію, що я просто не можу дати велику частину часу, яку я маю дати дитині. Я хотів би всиновити когось. У мене зовсім немає відчуття, що це має бути моя якась там к*ов. Давай чесно казати. Я розумію, що для цього треба дуже багато часу. І звісно, як мене вчив батько, сім’я для дитини має бути повноцінною”

Цікаво, що зараз дуже велика кількість зірок активно говорить про бажання усиновити дитину, але далеко не кожен дійсно на це пішов.

Схожі статті

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.