МастерШеф 12 сезон 14 випуск від 02.12. 2023: хто покинув шоу – “Хочеться попрощатися з великим кухарем”

Хто покинув "МастерШеф-12" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто з аматорів не впорався з завданням та вилетів з шоу.

Хто покинув “МастерШеф-12” стало відомо. На цей раз з кулінарного проєкту вилетіла Ірина.

Можна сказати, що на цей раз мрії хайтерів збулися, і учасниця, яка критикувалася глядачами найбільше більше не повернеться на кухню проєкту.

Хто покинув МастерШеф-12

МайстерШеф 12 повернувся на екрани після двотижневої перерви. Глядачі спостерігали за боротьбою учасників за десятку найкращих та подальшу перемогу.

У 14-му випуску аматори мали можливість оцінити інших і допомогти їм, або прискорити їхній виліт. Зокрема, на битві чорних фартухiв стало зрозуміло, що програє Ірина.

Хто покинув МастерШеф-12
Хто покинув МастерШеф-12

Новий тиждень на МастерШеф-12 розпочався доволі несподівано, адже аматори прийшли на порожню кухню. Там на них вперше не чекали судді. Але вони залишили учасникам повідомлення. У новому випуску кожен отримав право зайняти місце судді.

А ось у другому конкурсі згадали Казимира Малевича, ім’я якого увійшло в історію світового мистецтва. Лише нещодавно світ дізнався, що він українець, киянин, а не російський художник. Завдання було досить творчим. Необхідно було зізнатися у коханні до видатного творця через кулінарію.

Кожен учасник мав відтворити роботу митця у себе на тарілці. Зокрема довелося працювати з формами.

Хто покинув Мастершеф-12. Скріншот коментарів під публікацією на офіційній сторінці шоу

Нагадуємо, що після 24 лютого трансляція чергового сезону шоу була зупинена. Продюсери тривалий час очікували на появу інвесторів та рекламодавців, і лише через півроку їм вдалося перезапустити проект.

Формат здебільшого не змінився, але були внесені певні коригуючи моменти. Наприклад, тепер всі учасники розмовляють українською мовою без жодних винятків. Також в шоу постійно йдеться про поточні події в Україні, для того, аби в глядача не складалося враження, що в шоу ігнорують трагедію.

Таким чином на телеканалі виходить вже 3-й сезон, і варто відмітити, дуже успішно.

Схожі статті

Арсен Мірзоян вразив зізнанням про своє ставлення до подарунків для дружини Тоні Матвієнко: “Дорогувато”

Знаменитий український виконавець Арсен Мірзоян розповів про бажання Тоні Матвієнко та його ставлення до коштовних подарунків. Який сюрприз зірка зробив для дружини на день народження?

11 років без своєї душі і всесвіту: Тіна Кароль прожила ще рік без коханого Євгена Огіра – як це було

Коли 16 років тому Тіна Кароль та її чоловік Євген виходили на публіку разом, мало хто міг подумати, що ці кадри згодом стануть свого роду легендарними.

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?