Як виглядає чоловік Даші Астаф’євої? Після нареченого, якого чекала аж 5 років, нарешті стала щасливою

Відома українська співачка та модель Даша Астаф'єва розповіла про свого нового коханого, який зробив її щасливою. Як виглядає чоловік? Деталі в статті.

Про таку красуню, як Даша Астаф’єва мріють мільйони чоловіків. Біля неї у компліментах розсипалися навіть ті зіркові мачо, які зазвичай були доволі скупими на подібні речі. Наприклад, Сергій Притула неодноразово публічно говорив про те, наскільки приваблива його колега по цеху.

Участь Астаф'євої у Фабриці зірок
Як виглядає чоловік Даші Астаф’євої

У моделі є все, що необхідно жінці, щоб вона почувалася на висоті: стабільні заробітки, незалежність, врода, ідеальна фігура, популярність, тощо. Яким же дивовижним фактом є те, що зірка досить довго не могла знайти своє щастя.

Як виглядає чоловік Даші Астаф’євої

Так, ще декілька років тому вона перебувала у стосунках з чоловіком, який мав проблеми з законом. У нього не було паспорту, а тому Даша смиренно чекала на свого нареченого, коли той зможе розібратися з правосуддям та документами.

Даша Астаф'єва чистить картоплю і роздає гроші людям похилого віку під час війни
Як виглядає чоловік Даші Астаф’євої

Та коли все налагодилося, чоловік пішов з її життя. Що саме сталося досі залишається загадкою, але Астаф’єва не видавала свого стану ніяким чином, обмежившись короткою розповіддю того, що відбулося, і як вона тепер живе.

Зараз же у житті моделі є чоловік, завдяки якому вона виглядає доволі щасливою. І це попри те, що відбувається в країні. Про такий стан мріє ледве не кожна жінка.

“Чесно, не хочу заглиблюватися в особисті стосунки. У мене зараз таке правило, що про особисте я не хочу говорити. Хочу вам сказати, що в мене все добре, що я закохана, щаслива і тішуся з усього досвіду. Я впевнена, що це єдине , що мене тримає, допомагає жити та знаходити сенси. Я бажаю кожній людині, яка почувається самотньо, вірити в те, що є справжнє кохання”, – розповіла зірка в інтерв’ю для YouTube-проекту ТСН.ua “Наодинці”.

Особистість чоловіка продовжує знаходитися за завісою таємниці.

Нагадуємо, що після 24 лютого Даша Астаф’єва вразила публіку своїм вчинком. Найбажаніша жінка України цілодобово працювала в їдальні та чистила руками картоплю. Пізніше Астаф’єву ставили у приклад багатьом українським чоловікам зіркам, які замість того, аби допомогти співвітчизниками, втекли за кордон.

Схожі статті

Талант матері дістався, а вольовий характер – ні: дочка Наталії Сумської не змогла побудувати успішне життя

Відома українська акторка Наталія Сумська розповіла про свою дорослу дочку Дарину, яка колись виступала в ансамблі. Що турбує зіркову матір?

Маша Єфросиніна показала, як проводить час в Іспанії з 20-річною дочкою Наною: “У нас все стабільно…”

Поки всі обговорюють "розлучення Єфросиніної та Хромаєва", телезірка вирушила до Іспанії, щоб повністю перезавантажитись у компанії 20-річної доньки Нани.

Зірка “Кварталу 95” Олена Кравець розповіла про першу леді у звичайному житті: “Вона дуже смачно готує”

Відома акторка Олена Кравець ексклюзивно поділилась, яка у звичайному житті перша леді України Олена Зеленська. Як виявилось, зіркові жінки товаришують вже понад 29 років.

Всі сестри при багатствах, а рідний брат залишився ні з чим: скандал у родині Софії Ротару вийшов назовні

Легендарна українська співачка Софія Михайлівна Ротару має трьох прекрасних сестер, які в житті влаштувалися. Однак, у співачки є ще 2 брати, і доля одного з них стривожила пресу.

Аліна Гросу розповіла, як дізналась про зраду коханого чоловіка: “Кожна відпустка його, кожне відрядження”

Знаменита українська співачка Аліна Гросу вперше розповіла про те, як дізналася про зраду свого нареченого. Як це відбувалося, і як артистка вийшла із ситуації?

59-річний Олег Скрипка виправдав невірність в шлюбі, хоча сам – одружений: “Якщо не кохає, то ходить наліво”

Співак Олег Скрипка вважає, що кожна людина самостійно відповідає за свій вибір. Особистість може робити так, як її підказує серце, навіть якщо це не подобається іншим.