Мішель Андраде зізналася, завдяки кому потрапила на зйомки “Корони”: “Шукала місце, де можна працювати”

Відома українська співачка Мішель Андраде прийняла учать у зйомках культового серіалу від Netflix. Вона відверто розповіла, хто допоміг її отримати цю роль.

Нещодавно, знаменита українська виконавиця Мішель Андраде приголомшила шанувальників звісткою про отримання акторського досвіду. Виявляється, зірку запросили зіграти епізодичну роль у культовому серіалі “Корона”.

Вона приміряла образ покоївки, на ім’я Б’янка, що з’явиться у одній з серій 6 сезону. За сюжетом, їй зателефонує єгипетський мільярдер, що дізнатися деталі особисто життя свого сина.

Мішель Андраде розповіла про зйомки серіалу Корона
Мішель Андраде розповіла про зйомки серіалу Корона

Мішель зізналася, хто допоміг їй тримати роль. За словами зірки, на початку повномасштабного вторгнення, вона переїхала до Барселони. Жінка не хотіла сидіти склавши руки та намагалася знайти там якусь роботу. Їй пощастило. Співачку звели з жінкою, що займається кастингами й вона покликала виконавицю на зйомки серіалу.

Мішель Андраде розповіла про зйомки серіалу Корона
Мішель Андраде розповіла про зйомки серіалу Корона

Андраде дуже раділа можливості, що прийшла до її рук. У своєму Instagram Мішель виклала кадри з серіалу та з захватом описувала свої почуття. Зірка не могла повірити, що їй випала тако нагода – зйомки у серіалі від Netflix.

Мішель Андраде розповіла про зйомки серіалу Корона
Мішель Андраде розповіла про зйомки серіалу Корона

За даними мережі, сюжет серіалу “Корона” розкриває інформацію про життя та правління Єлизавети II. Кожен з сезонів серіалу присвячений певному проміжку часу, від весілля королеви з принцом Філіпом. Кожні два сезони, у серіалі змінюється акторський склад. Цей хід має краще передати процес старіння головних героїв та допомогти глядачу відчути атмосферу стрічки.

6 сезон стане останнім для саги про правління Єлизавети II. Він розповість про події 1997—2013 років: теракти 11 вересня, одруження принца Чарльза, весілля принца Уільяма, правління Гордона Брауна та Девіда Кемерона.

Схожі статті

Все сталося не через жінку: таємниця розлучення Камалії та мільярдера Мохаммада Захура вийшла назовні

Богдан Беспалов розповів, що стало причиною негараздів у шлюбі Камалії та Захура, а також кінцевого рішення поставити крапку у стосунках. Про що промовчала пара?

55-річна Надія Матвєєва вразила зізнанням про операцію для найріднішої людини: “Найважче для мами”

Відома ведуча Надія Матвєєва показалася біля ліжка рідної людини. Вона розповіла, що трапилося з її мамою та зізналася, що сподівається на швидке покращення.

“Розділяє недосказаність і мовчання”. Екс-дружина Пономарьова Мозгова зробила заяву про стосунки з чоловіком

Відома українська продюсерка та колишня дружина Олександра Пономарьова Олена Мозгова вперше висловилася про стосунки з чоловіком на відстані.

Марія Яремчук вагітна: співачка не змогла приховати майбутнього поповнення і показала свій великий живіт

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже 5 років не виступає на сцені, однак нещодавно стало відомо, нібито артистка чекає на поповнення в сім'ї.

Повернення до Костянтина Меладзе, борги і таємні стосунки з відомим актором: як зараз живе Віра Брежнєва?

З моменту повідомлення про розлучення Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе пройшов майже рік, і за цей час багато чого змінилося. Як зараз живе співачка?

“Просто не скажу”: фаворит Тіни Кароль зізнався, чи дійсно поп-діва погано ставиться до своїх підопічних

Молодий артист Віталій Окс розповів про відношення діви української поп-музики Тіни Кароль до співаків, що потрапляють до неї під опіку. Він відкрив справжнє обличчя улюблениці публіки.