“Скоро буде дитина”: Іванна Онуфрійчук вперше відреагувала на чутки про вагітність і розповіла про свій стан

Знаменита українська телеведуча Іванна Онуфрійчук вперше за довгий час публічно відреагувала на чутки про свою вагітність. Усі деталі в нашій статті.

Популярна українська телеведуча Іванна Онуфрійчук вийшла заміж за мільйонера з Казахстану 3 роки тому. Пара відіграла декілька розкішних торжеств після чого переїхала жити до Швейцарії. При цьому журналістка продовжувала працювати і навіть пережила серйозний підйом в кар’єрі.

Іванна Онуфрійчук вперше відреагувала на чутки про вагітність

Іванна Онуфрійчук показалася з малюком на руках
Іванна Онуфрійчук вперше відреагувала на чутки про вагітність

Після 24 лютого телеведуча здебільшого жила в Європі, активно вела свій блог, а також допомагала співвітчизницям перебратися до Швейцарії. Ба більше, героїня нашої статті дала ексклюзивне інтерв’ю, в ході якого зізналася, що планує разом з чоловіком поповнення в сім’ї. На той момент Іванна та Алмаз активно працювали над даним питанням.

Новин про те, що телеведуча знаходиться при надії так і не надходило, але публіка вже підозрює зірку тому, що у неї під серцем малюк. Це одразу помітно по коментарям під публікаціями телеведучої. Якщо раніше Іванна Онуфрійчук ігнорувала запитання щодо своєї вагітності, то нещодавно публічно відреагувала на них.

Іванна Онуфрійчук вперше відреагувала на чутки про вагітність. Скріншот коментарів під публікаціями телеведучої
Іванна Онуфрійчук вперше відреагувала на чутки про вагітність. Скріншот коментарів під публікаціями телеведучої

Так, зірка заявила, що не вагітна, а просто набрала вагу та добре повечеряла.

Нагадуємо, що 2021-го Іванна потрапила у гучний скандал з Тіною Кароль. Справа в тому, що в телеведуча зайняла її місце в шоу, через що була розкритикована поп-дівою публічно. Тіна заявила на всю Україну, що Іванна придбала нову посаду за допомогою грошей.

Іванна не стала мовчати і у відповідь порадила колезі по цеху менше пліткувати. Паралельно мережею розповзалися чутки про те, що Тіна Кароль втратила роботу телеведучої через негаразди у стосунках з Ігорем Коломойським, адже паралельно вона одразу випала з декількох проєктів. Досі невідомо, що ж сталося насправді.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 13 випуск від 04.05.2024: хто назавжди покинув шоу – “Спочатку вона мені подобалася”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Щоб дізнатися, хто з учасників не впорався з викликом у цьому випуску та за рішенням суддів вилетів із шоу, ознайомтеся з нашим матеріалом.

“Я тебе попереджала”. Слава Камінська не стримала емоцій та зробила публічне звернення: Сміюха знову вивела?

Знаменита українська співачка Слава Камінська зробила публічне звернення в соціальній мережі, яке збентежило багатьох підписників. Що відбувається?

“Мені настільки погано, що не можу стояти”: вагітна Джамала розповіла, чому не жила разом зі своїми дітьми

Знаменита українська співачка Джамала вразила зізнанням про те, що тривалий час не жила разом зі своїми дітьми. Кому артистка віддала дітей і як переживає вагітність?

“Є бажання”: 22-річна Анна Трінчер розповіла про нові стосунки після розлучення з Олександром Волошиним

Популярна акторка та виконавиця Анна Трінчер зізналася, як складалося її особисте життя за останні пів року. Похвалитися нічим, проте про досвід розповісти не зайве.

Потап заговорив про свої почуття до Насті Каменських у її день народження: про кохання навіть і не йдеться

Знаменитий український продюсер та репер Потап публічно привітав дружину з днем народження та заговорив про свої почуття до неї. Детальніше в нашому матеріалі.

“Ця дівчиночка, ця жіночка”: Аліна Гросу вперше розповіла про коханку свого обранця та знайомство з нею

Останні декілька років Аліна Гросу була не надто відвертою на рахунок своїх особистих стосунків з чоловіками, і на це було безліч причин. Однак, нещодавно вона розповіла, як дізналася про коханку.