48-річна Наталія Могилевська приголомшила фанатів щасливою новиною: “Народилася під час моїх виступів”

Відома українська співачка та акторка Наталія Могилевська поділилась, як народилась її моновистава "Я вдома". У новому відеоролику зірка розкрила сенс лірики, який не кожен міг зрозуміти.

Моновистава “Я вдома”

Повномасштабна війна стала переломним моментом для кожного українця. Також ця жахлива подія стала й новим рушієм до творчості публічних особистостей. Відома артистка Наталія Могилевська – не виключення. Вже понад рік знаменитість їздить до різних міст України зі своєю моновиставою “Я вдома”, яка допомагає глядачам та самій Наталі виплеснути всі емоції, що накопичились всередині за тривалий час.

У цій концертній програмі зібрані всі сльози та переживання українців у віршах і творах, які декламує Могилевська. Протягом дійства Наталія також ділиться з аудиторією особистим, адже від початку повномасштабного вторгнення активно займається волонтерством.

Наталія Могилевська розповіла про народження своєї нової вистави
Наталія Могилевська розповіла про народження своєї нової вистави

Вона зустрічалась із людьми, що постраждали та допомагала чим могла. Прожити ці переживання наодинці досить важко, тож її враження вилились у творчість, саме тоді й народилась моновистава “Я вдома”.

Наталія Могилевська про власну моновиставу

Співачка активно займається просуванням власного фотоблогу в Instagram. Днями артистка вирішила нагадати фоловерам про свою моновиставу та поділилась, що була вражена хибною думкою аудиторії. За словами Могилевської, багато хто зрозумів її трек “Я повертаюсь” неправильно:

“А ти знаєш, я її заспівала, і всі подумали, що це я повертаюсь (із-за кордону). Тобто є якась частина людей, хто не знає мою виставу “Я вдома”, що я народний артист, завжди з народом. Я просто думаю, де вони були ці люди, розумієш? Я так хочу, щоб закінчилась війна і щоб всі повернулися врешті решт. Можливо, не на це Різдво, хоча б на наступне”, – розповіла Наталія блогеру Олегу Машуковському.

Наталія Могилевська розповіла про народження своєї нової вистави
Наталія Могилевська розповіла про народження своєї нової вистави

В описі під відео артистка зазначила, що її моновистава “народилася під час виступів на фронті на початку війни”

Схожі статті

Що приховує Маша Єфросиніна: відомий блогер розкрив головну таємницю супер-леді – не все так ідеально

Скандальний блогер Богдан Беспалов стверджує, що знає найголовнішу таємницю успішної телеведучої, люблячої матері та дружини Маші Єфросініної. Зірка ретельно приховує її.

Ані Лорак не на першому місці для Ісаака Віджраку: кому віддав своє серце іспанець – вона молода акторка

Знаменита співачка Ані Лорак вже давно не виступає в Україні, і в Росії в неї виникають величезні проблеми, які заважають концертній діяльності.

Камалія Захур натякнула, що виходить заміж вдруге: вже є дорога каблучка і загадковий молодий коханий

Напередодні співачка Камалія анонсувала сенсаційну новину, яку розповість прямому включенні зі зйомки нового кліпу. Схоже, у житті на артистки чекають кардинальні зміни.

Віра Брежнєва кастинг пройшла, а Тіна Кароль не пройшла: головну поп-діву України не взяли в жіноче тріо

Шлях знаменитої української співачки Тіни Кароль, здавалося, усіяний світлом самого початку, але це лише перше враження, яке ховає справжню правду.

Заговорив про особисте життя після побачення з Квітковою: Євген Янович зізнався, чи вільне його серце

Після побачення з відомою блогеркою Дашею Квітковою, шоумен Євген Янович неочікувано заговорив про особисте життя. Що відомо про романи зіркового чоловіка?

Даша Кацуріна вперше показала свою маму-вчительку: як виглядає майбутня теща Дантеса (фото)

Блогерка та бізнес-леді Даша Кацуріна зворушила кадрами атмосферної фотосесії з мамою. Який вигляд має майбутня теща Дантеса, яка, на думку шанувальників, дуже схожа на співака.