Вагітна Лілія Ребрик показала, в якому стані зараз її недобудований будинок мрії: “Не опускаємо руки”

Лілія Ребрик та її чоловік, хореограф Андрій Дикий, придбали нерухомість. Ремонтні роботи протягом тривалого часу стояли на паузі, однак днями родина заявила, що продовжує працювати над будинком мрії

Лілія Ребрик про будинок мрії

Кілька місяців тому акторка Лілія Ребрик дала інтерв’ю для YouTube-проєкту Аліни Доротюк. У розмові знаменитість поділилась, що до початку повномасштабного вторгнення придбала нерухомість разом зі своїм чоловіком, хореографом Андрієм Диким. Зіркова родина з двома донечками планувала будувати щасливе майбутнє в новій оселі, проте вимушена була призупинити процес через війну.

Ремонтні роботи в двоповерховому будинку під Києвом поставили на паузу. Протягом кількох місяців сім’я проживала в Макарівському районі Київської області, саме тут знаходиться їхня розкішна дача.

Лілія Ребрик показала ремонт у своєму новому будинку
Лілія Ребрик показала ремонт у своєму новому будинку

Відновлення ремонтних робіт

В інтерв’ю знаменитість зазначила, що вагалась стосовно відновлення будівництва. Про це Ребрик розповіла і в своєму нещодавньому дописі в Instagram та радо поділилась рішенням, яке врешті увалила родина:

“Ми крихкими кроками відновили ремонтні роботи в нашому новому будинку. Багато було зараз вагань: “продовжувати ремонт чи не продовжувати… на часі, чи не на часі…” Все ж прийняли рішення потроху рухатися вперед”

Лілія помітила, що наразі багато хто намагається облаштувати власне гніздечко, попри несприятливі обставини. Шанувальники надихнули телеведучу власними історіями, тож зірка поділилась подробицями щодо нового житла.

Лілія Ребрик показала ремонт у своєму новому будинку
Лілія Ребрик показала ремонт у своєму новому будинку

Ребрик опублікувала світлина, на яких позує на тлі недобудованої нерухомості та показала проєкт майбутньої дитячої кімнати. Лілія з нетерпінням чекає на поповнення та невдовзі стане багатодітною матусею, тож питання комфорту дітей – для неї основне. В описі під фото вона розповіла, що планує врахувати:

“Від себе поділюся досвідом. Перше, що спадає на думку, фантазуючи дитячу – це яскраві кольори. Так от не спішіть. Памʼятайте, що дитина потім туди нанесе купу своїх різнокольорових іграшок. Якщо є можливість зробити дитині окрему кімнату, то краще робити її в спокійних кольорах. Не забувайте, що час так швидко летить, і дитина через пару років не захоче ведмедиків та котиків. Тому я за “дорослу” дитячу кімнату з акцентами під вік дитини”, – розповіла акторка.

Лілія Ребрик показала ремонт у своєму новому будинку
Лілія Ребрик показала ремонт у своєму новому будинку

Наостанок Лілія написала, що роботи над будинком вдосталь, але вони не опускають руки та продовжують жити.

“Якщо живі, то треба жити, ви ж памʼятаєте. Будемо мотивувати одне одного!”, – пише Лілія Ребрик.

Схожі статті

Арсен Мірзоян вразив зізнанням про своє ставлення до подарунків для дружини Тоні Матвієнко: “Дорогувато”

Знаменитий український виконавець Арсен Мірзоян розповів про бажання Тоні Матвієнко та його ставлення до коштовних подарунків. Який сюрприз зірка зробив для дружини на день народження?

11 років без своєї душі і всесвіту: Тіна Кароль прожила ще рік без коханого Євгена Огіра – як це було

Коли 16 років тому Тіна Кароль та її чоловік Євген виходили на публіку разом, мало хто міг подумати, що ці кадри згодом стануть свого роду легендарними.

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?