Надія Мейхер показала ТОП-3 образів у чорному кольорі: на таку прозорість навіть Кароль не наважилася (фото)

Гардероб сучасної жінки сьогодні вже не можна уявити без образів у чорному кольорі. Надія Мейхер демонструвала свої варіанти комплектів доповнені цікавими деталями.

У базовому жіночому гардеробі обов’язково присутні три елементи одягу – джинси, які повинні ідеально сидіти по фігурі, біла сорочка і, звичайно, маленька чорна сукня. Всі ці речі настільки універсальні, що доповнивши їх різними деталями, можна спокійно створити кілька повноцінних комплектів на всі випадки життя. Немалу роль у комплектації гардероба відіграють і відтінки. Стилісти виділяють три базові кольори – білий, сірий та чорний.

Так, екс-солістка групи ВІА-Гра Надія Мейхер, яка повністю змінила вид діяльності і тепер виступає в ролі дизайнера власного бренду одягу Meiher by Meiher, продемонструвала ТОП-3 елегантних та дуже жіночних образів у чорному кольорі, де від себе додала кілька пікантних деталей.

Образ №1

Надія Мейхер показала ТОП-3 образів у чорному кольорі
Надія Мейхер показала ТОП-3 образів у чорному кольорі

Даний костюм складається з жилета та спідниці на кнопках з якісної вовняної тканини, а також легкої напівпрозорої блузи, яку можна носити із закритими та відкритими плечима фіксуючи висоту мереживом. На додаток до образу Надія підібрала гольфи та ботильйони на невеликій каблучці.

Образ №2

Надія Мейхер показала ТОП-3 образів у чорному кольорі
Надія Мейхер показала ТОП-3 образів у чорному кольорі

Як стверджує дизайнер Надія Мейхер, будь-який жіночий образ має бути особливим та неординарним. Ймовірно, тому в її колекції з’явився цей костюм виконаний із щільного мережива і напівпрозорої блузи, яка незважаючи на свій щільно закритий верх не втратила пікантності.

Образ №3

Надія Мейхер показала ТОП-3 образів у чорному кольорі
Надія Мейхер показала ТОП-3 образів у чорному кольорі

Мереживо є головною складовою та наступного образу. Звичайний топ з приспущеними плечима і звичайна спідниця з косим кроєм, Мейхер доповнює спідницею з ніжного мережива і образ стає більш оригінальним і неймовірно жіночним. А що ти скажеш із цього приводу?

Схожі статті

Джамала вразила стильними образами для вагітних жінок, яким ось-ось народжувати – красиво та дуже комфортно

Співачка Джамала завжди вражала своїми оригінальними образами. Навіть будучи вагітною на останньому терміні, артистка виглядає неймовірно стильно. Конкуренцію їй може становити лише Лілія Ребрик.

Відмовився від Тіни Кароль після того, як вийшов з нею в люди: 45-річний Дан Балан показав нову дівчину

Відомий молдавський виконавець Дан Балан спростував стосунки з Тіною Кароль вперше за 3 роки, але зробив це одразу після того, як з'явилися новини про нову дівчину.

Мама Камалії у шкіряному костюмі засвітилася на вокзалі: проводила доньку до Англії. Повертати Захура?

Мама найбагатшої співачки України Камалії засвітилася на вокзалі у надзвичайно незвичайному екстравагантному образі, який підкреслював її індивідуальність.

Євген Кошовий чесно розповів, чи зіпсувалися стосунки “Кварталу-95” з Оленою Кравець, яка від них пішла

Олена Кравець вже протягом тривалого часу працює над власними творчими проєктами. Ексколега артистки Євген Кошовий розповів, чи змінились їхні стосунки після, того як Кравець пішла з "Кварталу-95".

Колишня кохана Андрія Данилка розповіла про те, як негарно його покинула: навіть не розмовляли після цього

Знаменита українська акторка Радмила Щеголова, яка колись тісно співпрацювала з Андрієм Данилком вперше розповіла про стосунки з ним та відповіла на питання про роман.

І все-таки четвертого не вистачає: Ребрик зворушила смішним відео з трьома доньками та чоловіком у рожевому

Прекрасна дружна сім'я - троє чудових дочок, мила собачка, але чогось все одно не вистачає. Лілія Ребрик та Андрій Дикий натякнули на четверту дитину.