А вашій мамі зять не треба? 17-річна дочка Фреймут засвітилася з бойфрендом у модному бутіку в США (фото)

Старша донька ведучої Ольги Фреймут 17-річна Злата Мітчелл вже майже два роки зустрічається з американцем на ім'я Оскар, а знаменита мати вже коментує його фото.

Популярна українська ведуча Ольга Фреймут зараз живе у Великій Британії разом зі своїми молодшими дітьми Євдокією та Валерієм від гендиректора “Нового каналу” Володимира Локотоко. А ось її старша дочка Злата Мітчелл від британця, на ім’я Ніл перебуває у США. Там дівчина здобуває освіту і, судячи з фото в Instagram, вже встигла влаштувати особисте життя. У травні минулого року Злата вперше оприлюднила фотографію зі своїм молодим чоловіком, якого, як з’ясувалося пізніше, звуть Оскар. Оля Фреймут вже знайома з хлопцем і іноді навіть коментує його пости у мікроблозі.

Ольга Фреймут
Ольга Фреймут

А нещодавно Злата оприлюднила у своїх “сторизах” нове фото з коханим. У кадрі парочка позувала навпроти дзеркала в одному із модних бутиків в США. Злата була в чорних потертих джинсах та напівпрозорому топі. Оскар у джинсах блакитного кольору, які спустив так, що було видно смугасті труси, білу футболку та светр, стильно накинутий на плечі. Дівчина обережно притискалася до коханого, коли він робив спільне фото.

17-річна дочка Фреймут засвітилася з бойфрендом у модному бутіку в США
17-річна дочка Фреймут засвітилася з бойфрендом у модному бутіку в США

Варто зазначити, що дівчина часто показує у Instagram своїх друзів, з якими, судячи з знімків, непогано проводить час на різних тусовках. Ось кілька фото Злати з вечірок, на яких вона завжди з’являється в дуже зухвалих вбраннях, проте Оскара там чомусь не видно.

Злата Мітчелл із друзями
Злата Мітчелл із друзями

Нагадаємо, що влітку 2023 року Злата Мітчел разом із мамою та молодшими братом та сестрою приїжджала до Києва. За час перебування дівчини в столиці, вона встигла не тільки змінити імідж, а й за прикладом знаменитої мами провести майстер-клас. Щоправда, не за етикетом, а за сучасними танцями.

Схожі статті

11 років без своєї душі і всесвіту: Тіна Кароль прожила ще рік без коханого Євгена Огіра – як це було

Коли 16 років тому Тіна Кароль та її чоловік Євген виходили на публіку разом, мало хто міг подумати, що ці кадри згодом стануть свого роду легендарними.

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.