Йому це не подобається: Аліна Гросу розповіла про сварки з новим коханим – “Не знаю, що мені робити”

Тільки нещодавно Аліна Гросу зізналася, що перебуває у стосунках, однак у пари вже з'явилися "суперечки" з деяких питань. Чим незадоволений коханий артистки?

Коли після розставання з російським актором Романом Полянським українська співачка Аліна Гросу переїхала до США, то відразу оголосила своїм шанувальникам, що поставила своє особисте життя “на паузу” і цілком має намір присвятити себе навчанню та творчості. Проте минуло трохи часу і артистка зізналася, що вже не самотня. Про свого нового нареченого знаменитість нічого так і не розповіла, крім того, що чоловік знявся у її новому кліпі. На кадрах можна побачити лише його руки та те, як ніжно співачка дивиться в його бік.

Зазначимо, що відносини пари розвиваються дуже швидко. Судячи з останніх “сториз” Гросу, вони вже разом мешкають і навіть почали сваритися. Так, напередодні артистка оприлюднила відео, на якому зізналася, що сумує через те, що сильно схудла.

Аліна Гросу відверто зізналася, через що свариться з новим коханим
Аліна Гросу відверто зізналася, через що свариться з новим коханим

“Два чи три місяці тому я купувала костюм для кліпу “Батьки”. З того часу я його не міряла, сьогодні я його вперше одягла. Як підвестися, він сидить на мені як мішок, а точніше висить. Я не знаю, що мені робити …”, – каже на камеру артистка.

Далі вона зізнається, що її чоловікові дуже не подобається таки кардинальні зміни у її зовнішності. Вони навіть посварилися, бо він вважає, що залишилися самі кістки.

“Хоча там не лише кістки є, це точно! У мене все залишилося на своїх місцях”, – стверджує Аліна.

Про те, що все на місці можна переконатись у кадрах з нової фотосесії Аліни Гросу, де вона постала у всій красі. Після того, як знімки з’явилися в Мережі, артистку осипали комплементами щодо її “ідеальної” фігури.

Аліна Гросу спантеличила новими фото
Аліна Гросу спантеличила новими фото

“Аліна, Ви дуже красива! Ви богиня краси!”, “Красотка! Гарна, молода, талановита! Деякі люди люди не можуть усвідомити, що Бджілка вже доросла!”,  – писали захоплені шанувальники. А що ти скажеш?

Схожі статті

Виросла точною копією своєї мами: дочка Олі Полякової і Вадима Буряковського одягла культову сукню співачки

Старша донька Олі Полякової взяла участь у цікавому експерименті, де повністю перетворилася на свою зіркову маму. Макіяж, перука та сукня зробили свою справу.

Знайшов кохання з 4 спроби, але кохана годилася в дочки: четверта дружина Віктора Павліка була його фанаткою

Знаменитий український виконавець Віктор Павлік на даний момент одружений вже вчетверте, і його шлюбу всього 3 роки. Тим не менш, пара вже неодноразово говорила про розлучення.

36-річна Каменських для американського шоу посвітила формами вище талії: один елемент одягу явно замалий

Днями відома українська співачка Настя Каменських представила свій новий трек. З цієї нагоди зірка стала гостею популярного американського шоу та поділилась знімками у цікавому образі.

У стилі Барбі: Ребрик показала, яке свято закотила для середньої доньки – навіть Дикого вбрали у рожеве

У багатодітній родині телеведучої Лілії Ребрик та хореографа Андрія Дикого відбулося галасливе свято з приводу Дня народження середньої доньки Поліни.

Талант матері дістався, а вольовий характер – ні: дочка Наталії Сумської не змогла побудувати успішне життя

Відома українська акторка Наталія Сумська розповіла про свою дорослу дочку Дарину, яка колись виступала в ансамблі. Що турбує зіркову матір?

Маша Єфросиніна показала, як проводить час в Іспанії з 20-річною дочкою Наною: “У нас все стабільно…”

Поки всі обговорюють "розлучення Єфросиніної та Хромаєва", телезірка вирушила до Іспанії, щоб повністю перезавантажитись у компанії 20-річної доньки Нани.