Арсен Мірзоян після втрати Ніни Матвієнко вразив особистим зізнанням: “Як тоді бути, коли я сам?”

Родина Манвієнків досі переживає важку втрату легендарної Ніни Митрофанівни. Днями зять народної артистки випустив нову пісню, в якій висвітлив проблематику людської зневіри.

Арсен Мірзоян про останні дні Ніни Матвієнко

8 жовтня 2023 року померла легендарна українська співачка Ніна Матвієнко. Сумна звістка стала справжнім шоком для шанувальників та простих користувачів Мережі. Тривалий час родина утримувалась від коментарів та не розкривала справжню причину смерті. Зіркові колеги, що ще кілька місяців тому зустрічались з народною артисткою розповідали, що вона до останнього була енергійною та бадьорою, а думка про її можливу хворобу навіть не виникала.

У нещодавньому інтерв’ю для YouTube-проєкту “Слава+” музикант Арсен Мірзоян розповів про останні дні Ніни Митрофанівни. Чоловік поділився, що теща ніколи не жалілась на стан здоров’я, дотримувалась дієт і тримала себе в тонусі. Однак в якийсь момент їй стало зле, причиною був розвиток онкології. Виконавець розповів, що приїздити до лікарні й бачити Ніну Митрофанівну в такому стані було важко та незвично.

Арсен Мірзоян емоційно заспівав про свої почуття
Арсен Мірзоян емоційно заспівав про свої почуття

Спочатку знаменитість сама просила, щоб чоловіки не з’явлись в її палаті, а лиш дівчата. Не хотіла, щоб її бачили. Врешті навідувати співачку приїздили всі, привозили медикаменти та необхідні речі.

Арсен зазначив, що деталей розкривати не буде – все це він залишить для дружини, якщо та захоче коментувати цю тему в розмовах із журналістами.

Арсен Мірзоян емоційно заспівав про свої почуття
Арсен Мірзоян емоційно заспівав про свої почуття

Нова пісня Арсена Мірзояна

Уся родина все ще намагається прийняти втрату. Однак, зважаючи на сучасні реалії, щодня багато українських сімей стикаються з болем втрати близької людини. Мірзоян вклав усі свої емоції та переживання в новий музичний альбом, а нещодавно представив його аудиторії.

“Я бачу, що ти дуже п’яний,
І я не питаю, чому ти п’єш.
Я бачив себе таким самим, авжеж!
Але мова йде про причини,
Не виняток ти, і не іншим став час…
Ми всі, друже, втратили крила,
Або їх не було насправді у нас…”, – співає Арсен у своїй пісні “Крила”.

Арсен Мірзоян емоційно заспівав про свої почуття
Арсен Мірзоян емоційно заспівав про свої почуття

Схожі статті

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.

Альона Омаргалієва розповіла про третю невдалу вагітність від Тамерлана і назвала причину: “Він не в грі”

Знаменита українська співачка Альона Омаргаієва вперше розповіла про третю невдалу вагітність та зізналася, що стало причиною її втрати. Деталі в статті.