36-річна Леся Нікітюк показалася в образах Барбі, Мерлін Монро та Роксолани: що личить ведучій найбільше?

Українська красуня Леся Нікітюк гарна така, яка вона є. Але жінка не соромиться експериментувати та приміряти образи відомих історичних особистостей.

Українська телеведуча та блогерка Леся Нікітюк активно веде соціальні мережі. Вона охоче ділиться з підписниками деталями приватно життя, а також кадрами з залаштунків своїх нових проєктів. Вона відкрита до світу та активно експериментує з зовнішністю, приміряючи образи відомих історичних постатей. А свіжі знімки своїх експериментів викладає в Instagram.

Образ, американської акторки Мерлін Монро спричинив справжній фурор у мережі. Білі локони, укладені у стилі 50-х років минулого століття та яскраво-червона помада показали Лесю з іншої сторони. Образ телеведуча доповнила напівпрозорою сукнею та бюстгальтером з конусоподібними чашками. Прихильники були неабияк приголомшені відвертим образом Нікітюк.

Леся Нікітюк показала свій образ Монро
Леся Нікітюк показала свій образ Монро

Наступний образ, Леся створювала до виходу популярного кіно “Барбі”, прем’єра якого відбувала у липні цього року. Багато зіркових красунь одяглися в рожеве, проте Нікітюк переплюнула всіх. Жінка відзняла 3 серії гумористичних відео про ляльку. На відео переважає, звичний для Барбі рожевий колір. Образ, Леся підкреслила зачіскою у стилі 60-х років 20 століття.

Леся Нікітюк показала свій образ Барбі
Леся Нікітюк показала свій образ Барбі

А нещодавно, Нікітюк вразила шанувальників новим амплуа. Жінка приміряла руду перуку та сукню стилізовану під одяг жінок Османської імперії. Не складно здогадатися, яка історична постать надихнула Лесю на цей експеримент. Роксолана була однією з найвпливовіших жінок в османській історії. Вона володіла сильним характером та незламним духом. Телеведуча вирішила показати, як гарем виглядав би у наші часи та зняла гумористичне відео на цю тему. Поки воно одне на сторінці Лесі. Проте, хто знає, можливо в майбутньому вона викладе ще декілька роликів.

Леся Нікітюк показала свій образ Роксолани
Леся Нікітюк показала свій образ Роксолани

Схожі статті

А як же Мішель?”: розлучений Позитив вперше показав кохану після 2 років разом, якою виявилась не співачка

Днями співака Позитива застукали на публіці з ймовірною обраницею. Після довгої інтриги, що тривала протягом 2 років, артист врешті показав аудиторії свою загадкову кохану.

Старість у радість: Ольга Сумська, Софія Ротару і Пугачова з віком стають ще красивішими – фото тоді і зараз

Ці співачки та актриси з віком стають лише красивішими, при цьому не зловживають пластичними операціями. Як їм це вдається? Читай далі у матеріалі.

Дружина багатодітного Григорія Решетніка розповіла непривабливу правду про материнство: “З’їли мої нерви”

Дружина знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина вперше дозволила собі трохи поскаржитися на своїх дітей. Усі деталі в нашій статті.

Оля Полякова зняла свою маску та вперше заговорила про розбите серце і почуття: “Світ перестає важити”

Знаменита українська співачка Оля Полякова заговорила про серйозні почуття та ошелешила мережу своїм репертуаром. Усі подробиці в нашій статті.

Така вже є у Білик та Олени Мозгової: футболки з яким принтом носять українські зірки – тренд від Соломії

Молодша дочка продюсера Олени Мозгової від українського співака Девіда Аксельрода – Соломія, росте дуже талановитою дівчинкою. Зараз футболки із її малюнком дуже популярні.

Стала ніжною та жіночною: як змінилася колишня дружина Мурата Налчаджиоглу після розлучення з турком

Після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, який до цього був одружений зі співачкою Ані Лорак, візажистка Лілія Реус помітно змінилася. Це помітили усі.