Оля Полякова розповіла про зраду Буряковського та назвала жінку, яка стала причиною любовного трикутника

Знаменита українська виконавиця Оля Полякова ніколи не приховувала того факту, що її стосунки з майбутнім чоловіком почалися не найкращим чином.

Відома українська співачка Оля Полякова перші 10 років свого шлюбу взагалі нічого не розповідала публіці про нього. Її сім’я була закритою для журналістів у багатьох питаннях. Втім, часи змінюються і ставлення до публічності також.

Оля Полякова розповіла, як стала коханкою Вадима Буряковського

Найбагатші жінки українського шоубізу: Камалія, Полякова та Онуфрійчук
Оля Полякова розповіла, як стала коханкою Вадима Буряковського

Пара разом дуже довго і співачка не відмовляє собі у задоволенні поділитися зі своїми фанатками розповідями з життя, смішним історіями, а також обмінятися досвідом. Зокрема завдяки її ток-шоу з Машою Єфросиніною багато дівчат зізнаються у тому, що відчувають, ніби посиділи разом зі старими подругами та потеревенили.

Але ще до даного проєкту Оля Полякова якось зізналася, що коли познайомилася з майбутнім чоловіком Вадимом Буряковським він був одруженим. Бізнесмена невірність у шлюбі, судячи з усього, не так лякала, як саму співачку, тому вона одразу почала вимагати у нього, аби союз був розірваний.

“Так, я була коханкою свого чоловіка. Недовго, тому що він дуже рішучий, він не став мучити жодну, ні другу, розумієте, він це коло перервав, і все. Але я пережила цю історію, я знаю, що це таке, я розумію цю жінку, я розумію її горе, і трикутник – це неприємно, не те що неприємно, це трагічна ситуація”

Врешті-решт, Оля Полякова домоглася свого, конкурентка втратила чоловіка, що було легко завдяки відсутності спільних дітей у шлюбі, і незабаром артистка завагітніла від свого коханого. Вадим Буряковський з нетерпінням чекав на дитину і свою благовірну підтримував в усьому. До речі, згодом така позиція йому повернулася добром, адже Оля Полякова стала у керма своєї родини, коли Буряковський майже збанкрутував.

Артистка абсолютно ні про що не шкодує, адже вважає, що вчинила правильно і гідно у межах тієї ситуації, в якій опинилася. Саме тому Полякова порадила всім іншим дівчатам одразу ж вимагати розлучення або розірвати стосунки з одруженим.

Схожі статті

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.