Нікітюк в образі Хюррем Султан наводить порядки у турецькому гаремі: це “Величне століття” по-українськи

Навіщо відома українська ведуча та блогер Леся Нікітюк одягла руду перуку та перевтілилася у героїню популярного турецького серіалу "Величе століття" - Хюррем Султан?

Нещодавно в мікроблозі популярної ведучої та блогерки Лесі Нікітюк стали з’являтися кумедні кадри, на яких вона перетворюється на образи героїнь культових фільмів та відомих світових зірок. Так, нещодавно шанувальники спостерігали, як знаменитість перетворилася на ляльку Барбі з однойменного фільму, а також на американську актрису Мерилін Монро, а днями Нікітюк знову вразила шанувальників.

Леся Нікітюк приміряла образ Мерлін Монро
Леся Нікітюк приміряла образ Мерлін Монро

Так, у Instagram Лесі Нікітюк з’явилося відео, на якому вона сидить у гримерній кімнаті у рудій перуці і хоча на ній ще не було костюма, фанати тут здогадалися, що телезірка замахнулася на образ найвідомішої героїні знаменитого турецького серіалу “Величе століття” – коханої дружини турецького султана Сулеймана – Хюррем, більш відомої як Роксолана.

Леся Нікітюк в образі Хюррем Султан
Леся Нікітюк в образі Хюррем Султан

Навіщо вона це зробила, стало відомо трохи згодом. Як з’ясовувалося, Нікітюк запустила свій власний інста-серіал “РоксоЛеся. Чудовий вік”. У мікроблозі вже з’явилися уривки, в яких Леся разом із зіркою “Жіночого кварталу” Іриною Готун та двома молодими актрисами, які виконують ролі інших дружин із гарему султана, фантазують на тему, як би розвивалися події в серіалі, якби дія проходила в наші дні в Україні.

Між героїнями сцени проходить діалог, де українська султанша РоксоЛеся роздає розпорядження про новий розпорядок дня, адаптовані до сучасних реалій. Тут можна почути такі фрази як “Вечір у хату”, “Слава Україні – героям Слава”, а також розпорядження коханої дружини Сулеймана в образі Нікітюк, що робити, якщо в країні оголосять повітряну тривогу.

“Вилетить МІГ – мене не будити! Летітимуть шахеди – виносимо мене за дві стіни. Якщо будуть питання, пишіть мені на личку”, – наказує РоксоЛеся своїм “колегам”.

Зазначимо, що це виглядало дуже смішно. У Мережі одразу посипалися коментарі, де шанувальники захоплювалися не лише унікальним почуттям гумору Нікітюк, а й її акторською грою. Усі вимагали продовження.

“Вау. Оце я розумію, Величне століття по-українськи – Леся, як завжди, на висоті”, “Оскар! Бо це шедевр! Я, яка дивилась з мамою “Величн”, скажу, що “Сучасне” захопливіше! Коли друга серія?”, “Це дуже смішно. Актори – молодці, чекаємо продовження”, “Ніколи не дивилась той серіал – а от Роксолесю буду”, “Як же це КРУТО!”, “Дикий сміх і сльози-це топ”, – писали захоплені шанувальники.

А що ти скажеш із цього приводу?

Схожі статті

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.