Онук Софії Ротару не згадав ні слова про бабусю-співачку, яка вивезла його за кордон: “Таке виховання”

Онук легендарної української співачки Софії Ротару Анатолій Євдокименко дав ексклюзивне інтерв'ю для нідерландського видання, в якому здивував поведінкою.

Широку відомість в Україні онук Софії Ротару отримав зовсім не тим способом, яким би волів. Так, молода людина активно займається музикою та мріє стати знаменитим виконавцем.

Анатолій Євдокименко
Онук Софії Ротару дав своє перше інтерв’ю за кордоном

Але доля склалася таким чином, що тривалий час на його батьківщині про нього не знали, а найгучніша новина в пресі пов’язана з ним — це повідомлення про те, що музикант був затриманий під час спроби незаконно втекти за кордон минулого року.

Онук Софії Ротару дав своє перше інтерв’ю за кордоном

Так, Анатолій та Руслан Євдокименки після арешту надовго зникли з інформаційного простору. Жодних пояснень від родини не послідувало, ніякої прес-конференції чи маленьких коментарів. Натомість через декілька місяців Анатолій зізнався, що йому все ж таки вдалося вибратися до Європи, але не розповів, як саме.

Софія Ротару з онуком Анатолієм Євдокименко
Онук Софії Ротару дав своє перше інтерв’ю за кордоном

Нещодавно журналісти почали повідомляти про те, що зробити це допомогла йому його бабуся. Софія Михайлівна як завжди відмовчується, а от Анатолій нещодавно дав ексклюзивне інтерв’ю для нідерландського видання, в якому жодним чином не пригадав про свою знамениту бабусю, вочевидь уникаючи коментарів на рахунок того, що впливова сім’я посприяла розвитку його кар’єри.

“У процесі роботи над цим альбомом я усвідомив, наскільки нерозривно моя музика переплетена з моїм життям, повним випробувань та негараздів, – заявив чоловік. – Самоаналіз є основним інструментом у моєму нинішньому творчому процесі. Для мене було вкрай важливо визначити свої наміри як у музичному виробництві, так і, звичайно, в особистому житті. Цей постійний внутрішній діалог дозволив мені сформувати та глибше зрозуміти ідеї, які я хотів донести до слухача”

Нагадуємо, що Анатолій декілька разів змінював своє місцеположення, з’являючись то у Франції, то у Великобританії. Де саме мешкає чоловік досі залишається загадкою. Натомість його молодша сестра Соня продовжує будувати модельну кар’єру у Сполучених Штатах Америки, попри чутки про її розставання з мільйонером.

Схожі статті

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.