Пішла по-гостях: чим займається Настя Каменських після того, як її покинув Потап – “Я дуже рада…”

Зіркова пара Настя Каменських та Потап, яку постійно розлучають у Мережі, роз'їхалася по різних країнах. Чим займається співачка без чоловіка?

Останнім часом у Мережі все більше почало з’являтися чуток, що одна з найбільш обговорюваних пар українського шоубізнесу – Настя Каменських та Потап, на грані розлучення. Якщо раніше це були лише припущення шанувальників, то тепер під’єднатися блогери. Так, у своїй програмі на Ютуб радіоведучий Артур Адамов висловився, що рішення про розлучення Каменських вже ухвалила остаточно, але не оголошує про це публічно через “особисті причини”. До нього ж приєднався і популярний блогер-пліткар Богдан Беспалов, який відомий своїми скандальними викриттями зірок. Що насправді відбувається між Потапом та Настею, залишається загадкою.

Настя Каменських та Потап
Настя Каменських та Потап

А поки що в Мережі активно обговорюють ситуацію навколо зіркової родини, пара вирушила за кордон у рамках промотуру, де розкручує новий іспаномовний трек співачки під назвою “Tu y Yo”. Спочатку вони разом засвітилися в Маямі (США), а потім стало відомо, що Потап вирушив до Еміратів, тоді як Каменських залишилася Америці і продовжує ходити різними телестудіями та представляти свій новий хіт.

Так, у мікроблозі артистки з’явилося кілька свіжих фотографій із теле та радіостудій.

Чим займається Настя Каменських після того, як проводила Потапа
Чим займається Настя Каменських після того, як проводила Потапа

“Новий день, наповнений зустрічами, зйомками та записами ефірів. Сьогодні дуже рада бути на @nbcuniversal та презентувати тут свою нову пісню”, “Дуже люблю приходити в гості на @telemundo. Презентувала свою пісню в ефірі @lamesacaliente з @giselleblondet  Була неймовірно рада нашій зустрічі і дуже дякую за гостинність”, “Була дуже рада завітати до ефіру A Otro Nivel con Juan Carlos Esquivel на @doralvoice. Дуже рада знайомству з @jcesquivel.mia і вдячна за можливість розповісти про свою нову пісню та підтримку українських артистів. Дякую”,- пише Каменських під знімками.

У новому посту Настя зізналася, що її мрія – стати зіркою латиноамериканського музичного ринку, має всі шанси здійснитися і вона як ніколи близька до неї.

“Кажуть, “у мрії немає терміну придатності”.  Саме тому, незважаючи на пандемію, повномасштабне вторгнення і купу життєвих перипетій, які я впевнена, є у кожного з нас, ми все-таки випустили пісню “Tu y Yo”. Для мене вона стала символом нового початку моєї творчої історії на міжнародному рівні і я вірю, що попереду ще цілий шлях, наповнений злетами та падіннями, але цей шлях тільки вперед”.

Потап, у свою чергу, відправив їй смайлик з ОАЕ.

Чим займається Настя Каменських після того, як проводила Потапа
Чим займається Настя Каменських після того, як проводила Потапа

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.