Зірковий візажист Білик дістався до Могилевської: намалював їй те саме обличчя – майже сестри-близнюки

Молодий талановитий візажист із Києва Єгор Андрюшин серйозно взявся за найтитулованіших зірок українського шоубізу – Білик, Могилевська – хто наступний?

Нещодавно українська співачка Ірина Білик почала співпрацювати з молодим талановитим візажистом з Києва Єгором Адндрюшиним, який запропонував їй абсолютно новий макіяж, після чого артистка стала виглядати, на думку шанувальників, щонайменше на 20 років молодша. Відео, на якому змальовано перетворення 53-річної співачки вмить розлетілося в Мережі та зібрало тисячі “лайків” та захоплених коментарів, у тому числі й від зіркових колег.

Візажист Ірини Білик зробив її макіяж Наталії Могилевській
Візажист Ірини Білик зробив її макіяж Наталії Могилевській
Візажист Ірини Білик зробив її макіяж Наталії Могилевській
Візажист Ірини Білик зробив її макіяж Наталії Могилевській

Мабуть, слава про молодого візажиста, який перетворює своїх клієнток на справжні дива, рознеслася по всьому українському шоубізу, багато титулованих артисток терміново захотіли потрапити до його «чарівних» рук. Так, у мікроблозі Наталії Могилевської зненацька з’явилося відео, на якому вона знята разом 24-річним стилістом. Так само як і з Білик, вони під новий трек артистки записали ролик з перетворенням “до” і “після”. Вийшло дуже феєрично!

Як і Ірині, Єгор ідеально вирівняв тон шкіри Наталії, зробив акцент на очах за допомогою накладних вій, а також підкреслив вилиці. Завершенням образу стала пишна зачіска. Схоже, майстер застосував ту саму техніку в макіяжі.

“Я завжди готова знайомитися з молодими спеціалістами, завжди готова до колаборацій. Єгор @egor_mua рада знайомству. Ти дуже таланлива людина і прекрасний художник”, – написала у коментарі Могилевська.

Захвату шанувальників не було межі:

“Єгор талант. Дуже гарно вийшло”, “Ну так, візажист молодець, талановитий, прибрав вік та недоліки”, “Вау. Вам дуже личить цей макіяж, неймовірна як завжди”, “Ми підкреслюємо нашу жіночність. Майстер вау”, “Це якась магія! Ця кісточка в нього чарівна і творить чудеса!”,- писали в Мережі.

Візажист Ірини Білик зробив її макіяж Наталії Могилевській
Візажист Ірини Білик зробив її макіяж Наталії Могилевській

Нагадаємо, що 24-річний Єгор Андрюшин досить відомий б’юті-блогер, який завоював популярність у Instagram, TikTok та YouTube після того, як почав знімати огляди та авторські війни у столичних салонах краси. Потім він почав записувати ролики, де на камеру сам собі робив макіяж, а сьогодні молодий візажист робить макіяж найтитулованішим зіркам українського шоубізу. Цікаво, хто буде наступним?

Схожі статті

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.