Alyosha розповіла про реакцію свекрухи на її рішення поїхати з онуками від неї: “Прилетіла разом з нами”

Alyosha розповіла про реакцію свекрухи на її рішення поїхати з онуками від неї. Чому родина Тараса Тополі прийняла рішення повернутися до України разом.

Після 24 лютого Олена Тополя як і більшість зіркових мам була вимушена евакуюватися разом з дітьми за кордон. У її випадку вибір був очевидним: жінка поїхала до Сполучених Штатів Америки, де її зустрічали свекруха та вітчим чоловіка.

Alyosha розповіла про реакцію свекрухи на її рішення повернутися в Україну

Неодноразово співачка викликала багато критики в мережі через свої слова. Зірка зізнавалася, що жити за кордоном набагато важче, ніж в Україні. Мовляв, через тугу за батьківщиною психологічний стан дуже поганий, і вона б радше обрала знаходитися в небезпеці, ніж вдалині від дому.

Співачка Alyosha виступить на Євробаченні 2023
Alyosha розповіла про реакцію свекрухи на її рішення повернутися в Україну

Далеко не всім глядачам подобалися подібні порівняння. Але із Тарасом тополею стосунки пішли шкереберть. Олена також розповіла про те, що відстань дуже погано повпливала на їхні взаємини, але шлюб вдалося врятувати. Усе завдяки спільній роботі, діалогом, і головне — коханню.

Alyosha розповіла, як хотіла врятувати родину: повпливали стосунки на відстані
Alyosha розповіла про реакцію свекрухи на її рішення повернутися в Україну

Врешті-решт, жінка прийняла рішення повернутися до України разом з дітьми. За її словами, свекруха зовсім не образилася, але сильно переживала. Тому приїхала разом з невісткою та онуками.

“Свекруха не образилася, почувши, що хочу їхати додому, – згадує Олена. – Звісно, що вона дуже переживала, на відстані все, що відбувається тут, бачиться інакшим – страшнішим. Ба більше: вона прилетіла разом з нами. Місяць перебувала в Києві. В Україні вона ж мешкала все своє життя практично”

Примітно, що з матір’ю Тараса Тополі у Олени прекрасні стосунки, але спільне життя і в доволі стресових умовах дало свої плоди, тож жінки також мали маленькі негаразди.

Але любов до рідної землі, бажання бути поруч з чоловіком та творити взяли своє, і зараз сім’я разом в Києві. До речі, не так давно Alyosha повідомила про зміну псевдоніму. Тепер артистка буде виступати під прізвищем свого чоловіка.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.