Тіна Кароль впала у сніговий кучугур: Дан Балан мав зловити поп-діву, але був як завжди не поруч

Коли Тіна Кароль спускалася слизькими сходами свого заміського особняка, ніхто навіть не міг припустити, що станеться далі. Дивись, щоб дізнатися подробиці.

Щойно у щільному графіку української співачки Тіни Кароль з’являється “вікно”, вона одразу мчить до до України до свого заміського будинку, який знаходиться у селі Зазим’я під Києвом. Тільки там артистка наповнюється життєвою силою і може собі дозволити трохи перепочити. А хочеш дізнатися, чим займається зірка у цей час?

Так, черговий приїзд до свого заміського особняка Тіна Кароль вирішила зняти креативний ролик на свою нову пісню “Не святі”. За задумом артистки, вона мала гарно спуститися сходами і пробігтися двором, тим більше що напередодні випав сніг. Убравшись у стильний зимовий образ, що складався зі шкіряних штанів, обтислого светра, модних чобітків, короткої куртки-авіатор, білої хутряної панами, рукавичок та окулярів, артистка красиво спустилася сходами і почала бігати по території співаючи свій хіт.

Тіна Кароль прогулялася біля свого заміського особняка та впала в сніг
Тіна Кароль прогулялася біля свого заміського особняка та впала в сніг

У цей момент йшов сніг. Скинувши окуляри на землю, Тіна пританцьовуючи почала ліпити сніжки, але раптом несподівано завалилася в кучугуру і почала махати руками. Зйомка тим часом тривала. Поки артистка валялася у снігу, ніхто не кинувся її підіймати.

На щастя, зірка не постраждала, це було заздалегідь продумано у сценарії. У завершальному кадрі Кароль лежить на землі та насолоджується моментом – сніжинками, що падали їй прямо в обличчя. Цікаво, а хто знімав відео? Адже Дан Балан, з яким Тіні приписували роман під час “Голосу”, перебуває в Молдавії, її син – Веніамін на навчанні у Великій Британії.

Нагадаємо, що задовго до початку війни в Україні знаменитість переїхала до загороди. Там у неї гарний триповерховий особняк з великою гардеробною та кухнею з сучасною технікою, а також власний спортзал. Територію оточує велика ділянка, на якій розташований сад та лаунж-зона, город, де Тіна сама вирощує овочі та фрукти. Але головна визначна пам’ятка – її величезний розарій, який зірка неодноразово демонструвала у мікроблозі.

Тіна Кароль біля свого заміського особняка
Тіна Кароль біля свого заміського особняка

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.