Lama, яка вийшла заміж у 18, розповіла, як її мама ходила з нею на побачення: “В кущах оцінювала ситуацію”

Знаменита співачка Lama поділилася своїми спогадами щодо юності та розповіла, як будувала особисте життя в умовах, які не знайомі сучасній молоді.

Зі сцени популярна співачка Lama зникла більше 10 років тому. Доволі дивне вирішення, зважаючи на той факт, що артистка користувалася неймовірною популярністю серед аудиторії, створювала хіти, дуже полюбилася глядачу не тільки на батьківщині, але і за кордоном. Втім, в усьому є цикл, і кар’єра — не виключення.

Співачка на деякий час випала з інформаційного поля, і лише зараз починає поступово повертатися у ряди артистів, які взагалі ніколи не втрачають своєї актуальності.

Lama розповіла, як її мама ходила з нею на побачення

Лама відверто розповіла, чому не хоче стати матір'ю
Lama розповіла, як її мама ходила з нею на побачення

Нещодавно виконавиця завітала на ексклюзивне інтерв’ю до відомого журналіста Слави Дьоміна. У ході діалогу Lama зізналась, що вперше вийшла заміж у 18 років. Шлюб протривав недовго, оскільки пара одружилась надто швидко.

Lama розповіла секрет молодості
Lama розповіла, як її мама ходила з нею на побачення

“У мене був хлопець. Ми познайомилися, і в той же день він запропонував. І я погодилася. Шлюб протривав близько року. А потім Віталік Телезін з’явився”

Тоді Lama позитивно сприйняла розлучення з чоловіком. Хоч розплакалась у момент, коли довелося повідомити про своє рішення.

Зараз артистка згадує, що під рукою в неї не було тих можливостей, які зараз доступні сучасним дівчатам. Жодної інформації про психологію, жодного інтернету, усе доводилося вивчати та усвідомлювати на власних помилках. Але в деяких питаннях їй неабияк допомогли матір та бабуся. З обидвома зірка була близькою.

Lama розповіла, як її мама ходила з нею на побачення

“Я довіряла все, але не завжди розуміла, що можна довіряти. Бо знаєш, можна отак відкритися і отримати. І у мене часто так було. Тому я не завжди відкривалося. Ми навіть з мамою ходили на здибанку. Мама там десь у кущах сиділа, а я вперед. Мама оцінювала ситуацію, як там і що до чого”, – зізналася у своєму коментарі артистка.

Також артистка зачепила тему материнства і зізналася, що абсолютно реалізована, тому не бачить себе матір’ю.

Схожі статті

Все сталося не через жінку: таємниця розлучення Камалії та мільярдера Мохаммада Захура вийшла назовні

Богдан Беспалов розповів, що стало причиною негараздів у шлюбі Камалії та Захура, а також кінцевого рішення поставити крапку у стосунках. Про що промовчала пара?

55-річна Надія Матвєєва вразила зізнанням про операцію для найріднішої людини: “Найважче для мами”

Відома ведуча Надія Матвєєва показалася біля ліжка рідної людини. Вона розповіла, що трапилося з її мамою та зізналася, що сподівається на швидке покращення.

“Розділяє недосказаність і мовчання”. Екс-дружина Пономарьова Мозгова зробила заяву про стосунки з чоловіком

Відома українська продюсерка та колишня дружина Олександра Пономарьова Олена Мозгова вперше висловилася про стосунки з чоловіком на відстані.

Марія Яремчук вагітна: співачка не змогла приховати майбутнього поповнення і показала свій великий живіт

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже 5 років не виступає на сцені, однак нещодавно стало відомо, нібито артистка чекає на поповнення в сім'ї.

Повернення до Костянтина Меладзе, борги і таємні стосунки з відомим актором: як зараз живе Віра Брежнєва?

З моменту повідомлення про розлучення Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе пройшов майже рік, і за цей час багато чого змінилося. Як зараз живе співачка?

“Просто не скажу”: фаворит Тіни Кароль зізнався, чи дійсно поп-діва погано ставиться до своїх підопічних

Молодий артист Віталій Окс розповів про відношення діви української поп-музики Тіни Кароль до співаків, що потрапляють до неї під опіку. Він відкрив справжнє обличчя улюблениці публіки.