Абрикос, бузина та шампанське: чим пахне Ірина Білик – Коляденко з Дікусаром добре знають цей смак

Співачка Ірина Білик рідко спілкується із шанувальниками, але якщо каже, то розкриває усі свої таємниці. Артистка розкрила запах, який зачарував не лише Коляденка із Дікусаром.

Останнім часом співачка Ірина Білик, на відміну від своїх зіркових колег, дуже рідко спілкується із шанувальниками у Instagram. На сторінці вона в основному публікує пости, де коротко розповідає про гастролі та концерти, а також відео з молодим візажистом Єгором Андрюшиним, з яким познайомилася нещодавно.

Проте, напередодні співачка несподівано вийшла через зв’язок і запропонувала своїм шанувальникам поспілкуватися. Співачка відверто відповідала на всі питання, які стосувалися не лише особистого життя, догляду за собою. Одна з шанувальниць поцікавилася, яким парфумом користується зірка, Ірина відразу відповіла і опублікувала фото з улюбленим парфумом.

Як з’ясувалося це туалетна вода Pink Molecule 090.09 данського виробництва з групи фруктових ароматів. Чуттєвий шельфовий запах, нотами якого є абрикос, бузина, червоне дерево, чорна орхідея, чорний палісандр, вершки та шампанське вже давно зачарував співачку.

Чим пахне Ірина Білик
Чим пахне Ірина Білик

В описі продукту зазначено, що ця аромакомпозиція розкриває дивовижні грані чуттєвості та огортає дорогоцінним шлейфом свою володарку. Він складний і поступово переходить від однієї стадії до іншої. Спочатку аромат розкривається акордами бузини, що вабить, іскристого шампанського, соковитого абрикоса і таємничої, витонченої чорної орхідеї. Потім переходить у стійкий аромат тепліших відтінків – махагоні, солодкуватих вершків та благородної темної деревини. Зазначимо, що за описом це запах ідеально підходить до образу Ірини Білик.

Чим пахне Ірина Білик
Чим пахне Ірина Білик

Вартість парфуму на сайті становить 6040 гривень за флакон 100 мл, проте зі знижками сьогодні його можна придбати за 3926 грн.

Схожі статті

А як же Мішель?”: розлучений Позитив вперше показав кохану після 2 років разом, якою виявилась не співачка

Днями співака Позитива застукали на публіці з ймовірною обраницею. Після довгої інтриги, що тривала протягом 2 років, артист врешті показав аудиторії свою загадкову кохану.

Старість у радість: Ольга Сумська, Софія Ротару і Пугачова з віком стають ще красивішими – фото тоді і зараз

Ці співачки та актриси з віком стають лише красивішими, при цьому не зловживають пластичними операціями. Як їм це вдається? Читай далі у матеріалі.

Дружина багатодітного Григорія Решетніка розповіла непривабливу правду про материнство: “З’їли мої нерви”

Дружина знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина вперше дозволила собі трохи поскаржитися на своїх дітей. Усі деталі в нашій статті.

Оля Полякова зняла свою маску та вперше заговорила про розбите серце і почуття: “Світ перестає важити”

Знаменита українська співачка Оля Полякова заговорила про серйозні почуття та ошелешила мережу своїм репертуаром. Усі подробиці в нашій статті.

Така вже є у Білик та Олени Мозгової: футболки з яким принтом носять українські зірки – тренд від Соломії

Молодша дочка продюсера Олени Мозгової від українського співака Девіда Аксельрода – Соломія, росте дуже талановитою дівчинкою. Зараз футболки із її малюнком дуже популярні.

Стала ніжною та жіночною: як змінилася колишня дружина Мурата Налчаджиоглу після розлучення з турком

Після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, який до цього був одружений зі співачкою Ані Лорак, візажистка Лілія Реус помітно змінилася. Це помітили усі.