“Чому хлопчиків не можна любити?”: Дмитро Карпачов розповів одній з “Супермам”, як виховувати сина

Один з найвідоміших психологів України Дмитро Карпачов дав корисні поради одній з матусь реаліті-шоу "Супермама" по правильності виховання сина, виходячи з її питань.

Українське психологічне сімейне реаліті-шоу “Супермама” для громадян дуже корисне, оскільки є змога подивитися на приклад виховання інших сімей чи окремих матусь, взяти до уваги або зрозуміти, як поводитися з дитиною не варто. Ба більше, після показу своїх методів виховання, в учасниць є можливість особисто поспілкуватися з експертом шоу, відомим психологом Дмитром Карпачовим, який дасть свої поради.

ведучий проєкту супермама Дмитро Карпачов
Дмитро Карпачов розповів одній з “Супермам”, як виховувати сина

Зокрема, у 6 сезоні 56 випуску “Супермами” своїми методами виховання ділилася мама за екологію Катя, яка надмірно опікувала свого сина. В шоу матуся показала, як дбає за природу та цьому навчає дитину, а також розповіла свою історію, як довго не могла завагітніти. Щобільше, коли Катерині все ж вдалося побачити на тесті дві смужки, радісну вагітність перервала повномасштабна війна, оскільки народжувати довелося вже в нинішніх реаліях.

Дмитро Карпачов розповів одній з “Супермам”, як виховувати сина

По закінченню показу свого життя іншим трьом матусям, Катя прийшла на консультацію до Дмитра Карпачова з рядом своїх запитань. Перше, чим поцікавилася матуся, як не залюбити свою дитину, аби він не виріс “маминим” сином. Карпачов переконує, що хлопчиків любити варто, а виховання синів у деякій суворості призводить до того, що вони не розуміють власних відчуттів, не вміють їх проявляти та помічати в інших.

“Я взагалі не розумію, чому хлопчиків не можна любити? На жаль, такий підхід виховання хлопчиків призводить до того, що вони взагалі не розуміють власних відчуттів, не вміють їх проявляти й щонайгірше не вміють їх помічати в інших. Тому, жінка приходить до чоловіка, говорить йому про те, що вона почуває себе погано, а чоловік не розуміє взагалі, що трапилось. Його привчили, що коли так погано, ти якось сам маєш впоратися, тож і вона сама впорається”, – зазначив Карпачов.

Дмитро Карпачов додав, що це не залюблена дитина, це дитина, яка буде не самостійна, бо любити її, обіймати, радіти, говорити слова любові – не означає, що вона нічого не зможе зробити сама. Утім, Дмитро порадив матусі в майбутньому відпустити сина, аби вчасно відбулася сепарація та навчити хлопчика, наприклад, самостійно витирати руки вологими серветками, аби уникати гіперопіки.

Схожі статті

А як же Мішель?”: розлучений Позитив вперше показав кохану після 2 років разом, якою виявилась не співачка

Днями співака Позитива застукали на публіці з ймовірною обраницею. Після довгої інтриги, що тривала протягом 2 років, артист врешті показав аудиторії свою загадкову кохану.

Старість у радість: Ольга Сумська, Софія Ротару і Пугачова з віком стають ще красивішими – фото тоді і зараз

Ці співачки та актриси з віком стають лише красивішими, при цьому не зловживають пластичними операціями. Як їм це вдається? Читай далі у матеріалі.

Дружина багатодітного Григорія Решетніка розповіла непривабливу правду про материнство: “З’їли мої нерви”

Дружина знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина вперше дозволила собі трохи поскаржитися на своїх дітей. Усі деталі в нашій статті.

Оля Полякова зняла свою маску та вперше заговорила про розбите серце і почуття: “Світ перестає важити”

Знаменита українська співачка Оля Полякова заговорила про серйозні почуття та ошелешила мережу своїм репертуаром. Усі подробиці в нашій статті.

Така вже є у Білик та Олени Мозгової: футболки з яким принтом носять українські зірки – тренд від Соломії

Молодша дочка продюсера Олени Мозгової від українського співака Девіда Аксельрода – Соломія, росте дуже талановитою дівчинкою. Зараз футболки із її малюнком дуже популярні.

Стала ніжною та жіночною: як змінилася колишня дружина Мурата Налчаджиоглу після розлучення з турком

Після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, який до цього був одружений зі співачкою Ані Лорак, візажистка Лілія Реус помітно змінилася. Це помітили усі.