Хостікоєв вирішив не приховувати правду і розповів про їхню з Сумською сімʼю: “Недолугий контракт тримає”

Анатолій Хостікоєв вперше за багато років дав ексклюзивний коментар про свою сім'ю та її роль у театрі. Як з'ясувалося, не все добре, як могло здаватися.

Як відомо, свого часу династії Сумських та Хостікоєвих воззʼєдналися. Сталося це більше 20 років тому, коли дороги двох представників сімейств не просто перетнулися, а сплелися.

Наталія В’ячеславівна була давно знайома зі своїм майбутнім чоловіком, але доля розпорядилася таким чином, що щастя вони спочатку спробували в обіймах інших людей. Коли в обидвох були вже дорослі діти, життя дало шанс на справжнє кохання, і обидва його зробили. В результаті цього союзу народився прекрасний хлопчик В’ячеслав.

Анатолій Хостікоєв розповів про роботу в театрі

Син Наталії Сумської і Анатолія Хостікоєва показав свою машину
Анатолій Хостікоєв розповів про роботу з дружиною в театрі

Родина веде непублічний образ життя. Здебільшого актори з’являються в театрі та відмовляються зніматися в кіно. Ба більше, Анатолій Хостікоєв говорить про те, що кінематограф для нього помер. Але і живі виступи часом приносять серйозні проблеми. Так, всередині театру присутня конкуренція між династіями, і Хостікоєв з Сумською вимушені тримати планку.

“Акторська династія – це унікальне явище. Колись у пошані були династії шахтарів, сталеварів, землеробів. Про це писали, складали пісні, ставили спектаклі. І цілком справедливо. Акторська ж династія викликала ворожість і застереження”

Зараз родина знаходиться у серйозному конфлікті з династією Богомазова. Все сталося через висловлювання Анатолія про те, що режисер театру Івана Франка Богомазов — не геніальний.

“Так ось, ця “династія” – керуюча, хоч і театральна. А династія Хостікоєва-Сумської – акторська. Безправна! Тому що актор у театрі залежить від усіх, ще й недолугий контракт тримає акторське братство у покорі”

Окрім того, Хостікоєв пригадав, як його дружина була вимушена приховувати своє прізвище при вступі до театрального само через славу своєї родини. Вже були випадки, коли студентам відмовляли під час екзамену саме через їхнє походження.

Примітно, що обидва сина Анатолія працюють акторами, а дочка Наталії пов’язала своє життя з музикою.

Схожі статті

А як же Мішель?”: розлучений Позитив вперше показав кохану після 2 років разом, якою виявилась не співачка

Днями співака Позитива застукали на публіці з ймовірною обраницею. Після довгої інтриги, що тривала протягом 2 років, артист врешті показав аудиторії свою загадкову кохану.

Старість у радість: Ольга Сумська, Софія Ротару і Пугачова з віком стають ще красивішими – фото тоді і зараз

Ці співачки та актриси з віком стають лише красивішими, при цьому не зловживають пластичними операціями. Як їм це вдається? Читай далі у матеріалі.

Дружина багатодітного Григорія Решетніка розповіла непривабливу правду про материнство: “З’їли мої нерви”

Дружина знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина вперше дозволила собі трохи поскаржитися на своїх дітей. Усі деталі в нашій статті.

Оля Полякова зняла свою маску та вперше заговорила про розбите серце і почуття: “Світ перестає важити”

Знаменита українська співачка Оля Полякова заговорила про серйозні почуття та ошелешила мережу своїм репертуаром. Усі подробиці в нашій статті.

Така вже є у Білик та Олени Мозгової: футболки з яким принтом носять українські зірки – тренд від Соломії

Молодша дочка продюсера Олени Мозгової від українського співака Девіда Аксельрода – Соломія, росте дуже талановитою дівчинкою. Зараз футболки із її малюнком дуже популярні.

Стала ніжною та жіночною: як змінилася колишня дружина Мурата Налчаджиоглу після розлучення з турком

Після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, який до цього був одружений зі співачкою Ані Лорак, візажистка Лілія Реус помітно змінилася. Це помітили усі.