Єфросиніна дорікнула Трінчер за розкішне життя і поплатилася: браслет на ведучій коштує 200000 грн з гаком

На інтерв'ю зі співачкою Анною Трінчер, яка нещодавно приголомшила шанувальників новиною про розлучення, Маша Єфросиніна ставила багато запитань, але несподівано сама потрапила до своєї пастки.

Відома телеведуча та блогер Маша Єфросиніна завжди тримає руку на пульсі та блискавично реагує на всі гучні події в українському шоубізі. Тому, як тільки співачка Анна Трінчер приголомшила новиною про розлучення з блогером Олександром Волошиним, то відразу була запрошена на “Іспит”, де спробувала відповісти на всі її каверзні та незручні питання. У програмі обговорювали кар’єру артистки, особисте життя, а також говорили про “хайп”, який всюди супроводжує Анну.

Єфросиніна зганьбилася в Мережі за витівку на інтерв'ю з Трінчер
Єфросиніна зганьбилася в Мережі за витівку на інтерв’ю з Трінчер

Протягом усієї програми Єфросиніна кілька разів загострювала свою увагу на цій темі і дорікала Трінчер за те, що та виставляє своє розкішне життя напоказ, коли в країні йде війна. Зокрема мова зайшла про нещодавній подарунок від колишнього чоловіка – елітний автомобіль Porsche, яким Анна похвалилася в Instagram.

Єфросиніна зганьбилася в Мережі за витівку на інтерв'ю з Трінчер
Єфросиніна зганьбилася в Мережі за витівку на інтерв’ю з Трінчер

На своє виправдання Трінчер сказала, що таким чином вона намагається поділитися “позитивною енергією” зі своїми відданими фанатами, які, на відміну від хейтерів, щиро радіють за неї.

Зазначимо, що інтерв’ю справило не однозначне враження і вже другий день активно обговорюється у Мережі. Свою думку висловив і колишній чоловік Трінчер Олександр Волошин. Блогер заступився за дружину і висловився з приводу Єфросініної, яка, на його думку, поводилася лицемірно. Звинувачуючи гостю у надмірні хвастощі, сама ведуча прийшла на програму в дорогому браслеті від всесвітньо відомого елітного бренду Cartier, вартість якого на сьогодні може становити понад 200 тисяч гривень.

Також Волошин зазначив, що Марія, так само як і Ганна, чудово володіє техніками розкрутки власного бренду – “хайпожертвою” та “агресивним маркетингом”, адже вона запрошує до своєї програми лише тих зірок, у житті яких сталася гучна подія, щоб збільшити перегляди на своєму YouTube-каналі.

Єфросиніна зганьбилася в Мережі за витівку на інтерв'ю з Трінчер
Єфросиніна зганьбилася в Мережі за витівку на інтерв’ю з Трінчер

Зазначимо, що Даша Квіткова та Саша Бо так само вперше оголосили про свої “гучні розлучення” у програмах Єфросініної.

“Я не планував це коментувати… Але мене дуже дратують ці “правильні” люди, які правильні тільки на публіці. І всі чомусь бояться про це сказати. А мені абсолютно все одно, я говорив і говоритиму те, що думаю “, – Висловився Волошин.

Єфросиніна зганьбилася в Мережі за витівку на інтерв'ю з Трінчер
Єфросиніна зганьбилася в Мережі за витівку на інтерв’ю з Трінчер

Зазначимо, що в Мережі також відреагували. Багато хто висловлювався в захист Анни і висловився з приводу програм Маші Єфросініної, де вона з Ольгою Поляковою обговорює різні “хайпові” теми. Хтось висловився, що обидві – і ведуча та її героїня поводилися не щиро:

“Не повірила жодному слову, на жаль”, – писали в Мережі. А що ти скажеш із цього приводу?

Схожі статті

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.