Іра Давиденко з “МастерШеф 12” знайшла роботу в ресторані після вильоту з проєкту: “Жінка на кухні”

Учасниця "МастерШеф 12" Іра Давиденко знайшла роботу в ресторані після вильоту з проєкту та розповіла про своє життя після закінчення зйомок.

Іру Давиденко можна сміливо назвати найяскравішою учасницею 12-го сезону кулінарного шоу “МастерШеф”. У дівчини з’явилося як багато фанатів, так і людей, які бажали, щоб вона як можна скоріше покинула ряди учасників, що рухалися до фіналу. Врешті-решт, дівчина таки вилетіла, не діставшись до десятки.

Звісно, до того моменту Іра не могла активно спілкуватися зі своїми підписниками на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram на рахунок усього, що стосується шоу, а також життя після нього. Адже будь-яка підказка могла дати зрозуміти, що вона не стала переможницею та не дісталася до фіналу.

Іра Давиденко знайшла роботу в ресторані після вильоту з проєкту

Іра Давиденко знайшла роботу в ресторані після вильоту з проєкту

Але зараз вона може вести власний блог в повну силу, і вже активно розповідає користувачам про те, як складається її життя після участі в зйомках. Зокрема Давиденко розсекретила, чим займається зараз.

У своїй новій публікації Ірина розповіла про свою роботу кухарем в ресторані та зізналася, чи важко їй опановувати дану професію.

“Чи важко мені? Звісно! Просто уявіть: жінка на кухні, а це ще її перша професійна кухня! Тут тільки встигай відшучуватись від підколів твоїх колег-чоловіків, а потім просити їх притягти тобі той самий, важкий бокс з цукром. Займатись задачами на своєму процесі, а потім побігти на заготівки, тренуватись розбирати рибку. А як тільки вийде су-шеф, ще увірватись на роздачу і видати кілька страв. | так по колу, день за днем. От пишу про це, і радію, що біжу зараз на кухню. Щоб прожити новий день, шоб швидше закрутитись в цьому всьому, насміятись від душі, навчитись новому і стати сьогодні кращим кухарем, ніж вчора”

Безумовно, велика кількість учасників шоу так і не змогла увійти у дану сферу, і залишилася здебільшого колишніми медійними персонами.

Судячи з усього, Ірина Давиденко вирішила твердо йти до своєї цілі, що було помітно навіть у випусках. Цілеспрямованості Давиденко дійсно не займати.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.