Колишня Брежнєва повернулася: вже з ідеальним макіяжем та без розтягнутих спортивок – всі давно на це чекали

Два роки тому Віра Брежнєва виглядала як справжня діва, а потім у її житті та житті багатьох українців сталося те, що назавжди змінило її пріоритети. Тепер вона хоче бути справжньою, але не на довго.

У 2022 році, коли почалася війна в Україні, колишня солістка групи “ВІА-Гра” Віра Брежнєва, яка на той момент була щасливо одружена з відомим продюсером Костянтином Меладзе та приспівуючи жила в Москві, зробила однозначний вибір, на який зважилися не всі її московські колеги-українці, і жорстко засудили війну. Мало того, що артистка без вагань призупинила кар’єру та виїхала з РФ. Спочатку співачка активно волонтерила за кордоном, потім трохи прийшла до тями і зайнялася кар’єрою.

Віра Брежнєва та Константін Меладзе
Віра Брежнєва та Костянтин Меладзе

Брежнєва змінила сценічне ім’я – тепер артистка виступає під псевдонімом Vera, та стала активно створювати собі україномовний репертуар, з яким почала їздити благодійними концертами. На особистому фронті у знаменитості також відбулися зміни – півтора місяця тому Брежнєва зізналася, що розлучилася з Костянтином Меладзе.

Паралельно із цим відбувається і зовнішня трансформація зірки. Вона більше не хоче зображати з себе диву, а хоче просто бути самою собою. З того часу поза сценою Віру більше ніхто не бачив колишньої. Вона перестала фарбуватися, вбиратися і носила лише комфортний одяг, проте днями колишня Брежнєва повернулася.

Колишня Брежнєва повернулася
Колишня Брежнєва повернулася

Так у мікроблозі екс “ВІА-Гри” з’явився ролик, записаний напередодні. У кадрі артистка з’явилася сидячи у кріслі, коли професійний візажист робив їй макіяж. Згодом Брежнєва представила свій образ повністю.

Елегантна чорна сукня в підлогу з декольте, відкритими плечима та спиною була доповнена туфлями на шпильці та масивними прикрасами. Завершенням аутфіту стало укладання та бездоганний макіяж. Шанувальники знову побачили колишню Віру, за якою дуже нудьгували.

Схожі статті

Арсен Мірзоян вразив зізнанням про своє ставлення до подарунків для дружини Тоні Матвієнко: “Дорогувато”

Знаменитий український виконавець Арсен Мірзоян розповів про бажання Тоні Матвієнко та його ставлення до коштовних подарунків. Який сюрприз зірка зробив для дружини на день народження?

11 років без своєї душі і всесвіту: Тіна Кароль прожила ще рік без коханого Євгена Огіра – як це було

Коли 16 років тому Тіна Кароль та її чоловік Євген виходили на публіку разом, мало хто міг подумати, що ці кадри згодом стануть свого роду легендарними.

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?