47-річна Lama їх не хоче, а 48-річна Могилевська і 50-річна Руслана просто запізнилися: зірки без дітей

Особисте життя зірок неабияк цікавить користувачів Мережі. Однак не всі знаменитості прагнуть до створення сім'ї. Зіркові жінки, які не стали матусями розповіли, що думають про виховання дітей.

Наталія Могилевська

У нещодавньому інтерв’ю Олексію Суханову, 48-річна співачка Наталія Могилевська вперше розповіла про своє бажання стати матір’ю. Артистка згадала свою сестру, яка нещодавно народила та додала:

“Я буду дуже радіти за себе, коли я зможу народити”

За словами Наталії, тільки у цьому році вона по-справжньому замислилась про материнство, бо нарешті зустріла свого коханого чоловіка. Відчула себе зовсім іншою жінкою та “захворіла” цією темою. Зараз Наталія щиро мріє народити первістка.

Українські співачки, які не стали мамами, розповіли про свій вибір
Українські співачки, які не стали мамами, розповіли про свій вибір

Наталя Дзеньків (Lama)

А ось співачка Наталя Дзеньків, більш відома за своїм сценічним псевдонімом Lama, розповіла, що не відчуває потреби в народженні дитини. Артистка пояснює, що в її насиченому, творчому житті ніколи не було для цього часу. Та у 23 роки, коли вона відчула тиск суспільства, все-таки вагалась. Проте Наталя була чесною перед собою і змогла прийняти той факт, що діти – не її покликання. За словами Наталі, чоловік та батьки не розчаровані її позицією.

“Батьки не розчаровані, бо вони артисти, вони постійно на гастролях, це ще добре, що взагалі я з’явилася у них на світ”, – ділилась зірка.

Українські співачки, які не стали мамами, розповіли про свій вибір
Українські співачки, які не стали мамами, розповіли про свій вибір

Руслана Лижичко

Співачка Руслана розповідала, що її рідні серйозно переймаються тим, що свою кар’єру вона ставить вище за сім’ю. Аби заспокоїти батьків, в ефірі проєкту “Маскарад”, артистка публічно заявляла, що хотіла б стати матір’ю. Раніше цьому бажанню перешкоджали постійні гастролі та щільний графік.

“Я хочу це зробити для Сашка, тому що я знаю, як він про це мріє багато років”, – казала виконавиця.

Руслана разом із чоловіком, продюсером Олександром Ксенофонтовим, навіть розглядала можливість всиновлення дитини. Однак пара ухвалила рішення, що спочатку народить свою власну.

Українські співачки, які не стали мамами, розповіли про свій вибір
Українські співачки, які не стали мамами, розповіли про свій вибір

Схожі статті

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.