Олег Винник розповів про свою кохану жінку: живе не в Україні, і готова на все заради повелителя вовчиць

Відомий український виконавець Олег Винник вперше за багато років розповів про свою таємну дружину, яку приховував від аудиторії впродовж кар'єри.

Імовірно, бажання Олега Винника не розповідати про свою дружину було пов’язано з його контрактом. Лише нещодавно зірка розірвав співробітництво з продюсером, після чого нарешті зміг зізнатися у тому, що багато років одружений.

Журналісти давно підозрювали, що законною дружиною артиста є його бек-вокалістка Таюне. Про це говорило багато ознак, але єдине, що було важко встановити, чи продовжують вони перебувати у любовних стосунках.

Олег Винник розповів про свою дружину та розсекретив її особистість

Як виглядає дружина Олега Винника Таюне у Німеччині
Олег Винник розповів про свою дружину та розсекретив її особистість

Після 24 лютого разом з Олегом Винником зникла і жінка, яка насправді усі ці роки була його благовірною. Квітка Таюне разом зі співаком поїхала до Німеччини. На зв’язок вона вийшла лише після того, як Олег дав ексклюзивне інтерв’ю. Спільну фотографію з жінкою опублікувала голова фандому зірки Валерія Барон.

Як відомо, що 2 роки тому вокалістка мріяла побудувати свою сольну кар’єру і все менше з’являлася на концертах разом з благовірним. Виходили нові композиції, були замовлення на корпоративи.

Але коханого чоловіка вона поставила в пріоритет. Коли стало відомо про його хворобу, зірка повністю присвятила себе даному питанню. За словами артиста, усе, що він робить зараз — це заради коханої дружини.

Співак запевняє, що якби не вона, то він би не став лікуватися. Власне, до свого здоров’я він завжди ставився дуже легко і не звертав увагу на речі, які серйозно погіршили його стан. Зараз він розуміє, що скоїв серйозну помилку.

Богдан Беспалов повідомив, що Олег Винник повертається на сцену
Олег Винник розповів про свою дружину та розсекретив її особистість

Нагадуємо, що раніше Олег приходив у студію, адже йому приписували батьківство над прийнятими. Фанатка артиста серйозно запевняла, що завагітніла від нього та народила. Але в ході експертизи стало відомо, що жінка збрехала. Тоді Олег запевняв, що в нього немає сім’ї і не може бути дітей.

А зараз вже відомо, що Таїсія народила йому сина Юліана. Можливо, він не єдиний спадкоємець.

Схожі статті

Все сталося не через жінку: таємниця розлучення Камалії та мільярдера Мохаммада Захура вийшла назовні

Богдан Беспалов розповів, що стало причиною негараздів у шлюбі Камалії та Захура, а також кінцевого рішення поставити крапку у стосунках. Про що промовчала пара?

55-річна Надія Матвєєва вразила зізнанням про операцію для найріднішої людини: “Найважче для мами”

Відома ведуча Надія Матвєєва показалася біля ліжка рідної людини. Вона розповіла, що трапилося з її мамою та зізналася, що сподівається на швидке покращення.

“Розділяє недосказаність і мовчання”. Екс-дружина Пономарьова Мозгова зробила заяву про стосунки з чоловіком

Відома українська продюсерка та колишня дружина Олександра Пономарьова Олена Мозгова вперше висловилася про стосунки з чоловіком на відстані.

Марія Яремчук вагітна: співачка не змогла приховати майбутнього поповнення і показала свій великий живіт

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже 5 років не виступає на сцені, однак нещодавно стало відомо, нібито артистка чекає на поповнення в сім'ї.

Повернення до Костянтина Меладзе, борги і таємні стосунки з відомим актором: як зараз живе Віра Брежнєва?

З моменту повідомлення про розлучення Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе пройшов майже рік, і за цей час багато чого змінилося. Як зараз живе співачка?

“Просто не скажу”: фаворит Тіни Кароль зізнався, чи дійсно поп-діва погано ставиться до своїх підопічних

Молодий артист Віталій Окс розповів про відношення діви української поп-музики Тіни Кароль до співаків, що потрапляють до неї під опіку. Він відкрив справжнє обличчя улюблениці публіки.