Без одягу, але з помадою: Світлана Лобода зацікавила “особливим подарунком” під ялинку – реакція мережі

Співачка Світлана Лобода завжди намагалася виділитися серед зіркових колег та здивувати своїх шанувальників чимось неординарним. Ось і зараз артистка приготувала "сюрприз".

Коли юна Світлана Лобода проходила кастинг до групи “ВІА-Гра” у 2004 році, вона вже точно знала, що довго там не затримається, адже на неї чекає карколомна сольна кар’єра. До речі, в колективі Світлана протрималася всього кілька місяців – у вересні звільнилася, а в грудні цього ж року вже випустила свій перший сингл.

Світлана Лобода у ВІА-Грі
Світлана Лобода у ВІА-Грі

Далі зірка намагалася збудувати кар’єру в Україні, але справжнє визнання до артистки прийшло лише після того, як вона поїхала до РФ. Вже там Світлана Лобода стала мегазіркою, гонорари якої складали рекордні цифри – до 100 тисяч доларів за корпоратив. Примадонна російської естради Алла Пугачова називала її своєю спадкоємицею. Концертні зали були набиті “колегами”, які освідчувалися Світлані у коханні.

Світлана Лобода на концерті у РФ
Світлана Лобода на концерті у РФ

Проте все змінилося 24 лютого 2022 року. Після початку повномасштабного вторгнення Лобода, подумавши кілька днів, висловилася проти війни, зібрала валізи та залишила РФ. Зараз Світлана разом із дітьми живе у Латвії (Юрмалі) і знову намагається відновити кар’єру.

Так, напередодні артистка оприлюднила фотографію, на якій сидить у кучугурі у сріблястому боді-сітці та тканинних чоботях.

Світлана Лобода готує особливий подарунок
Світлана Лобода готує особливий подарунок

“Серед лютих холодів… У мене знову тепла прем’єра. Вгадай дату релізу в коментарях та отримай від мене особливий подарунок під ялинку”, – заінтригувала коментарем Лобода.

Вже пізніше на сторінці вона оприлюднила реліз із новою піснею “Метелиця”, яка вийде 8 грудня.

Зазначимо, що композиція виходить російською. У коментарях під постом артистки вже багато питань із цього приводу, адже, як стверджують її шанувальники, вона пообіцяла більше не співати “мовою окупантів”.

Схожі статті

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.

“Намагаюся не спілкуватися”: вагітна Джамала повідомила, що розірвала багаторічні стосунки і назвала причину

Знаменита українська співачка Джамала дала ексклюзивний коментар на рахунок своїх рідних з Криму, з якими вона намагається на даний момент не спілкуватися. В чому причина?

Чому всі так дивуються? Блогер розкрив неприємні деталі роману Сергія Танчинця з піарщицею “Без обмежень”

Лідер гурту "Без обмежень" Сергій Танчинця підігріває чутки про роман зі своєю піарщицею. А поки що всі дружно обговорюють, блогер Богдан Беспалов видав порцію неприємних подробиць.

Багатодітна сім’я: кохана Святослава Вакарчука та матір його спадкоємців показала третю дитину – це дівчинка

Знаменита українська продюсерка Євгенія Яцута, як виявилося, має дочку від попередніх стосунків. У якому складі насправді проживає сім'я Святослава Вакарчука?

Замість Налчаджиоглу: Лілія Реус знову вирушила на відпочинок – стало відомо, хто склав їй компанію

Колишня дружина Мурата Налчаджиоглу українська візажистка Лілія Реус вирушила на відпочинок, де на неї чекали найближчі та рідні люди. Про турецького бізнесмена забула назавжди.

“Зі мною складно”: 46-річна Ірина Горова вперше після розлучення з Потапом розповіла, чи вільне її серце

Продюсерка Ірина Горова вирішила поділитись подробицями особистого життя та розповіла, чи перебуває наразі в стсоунках: що відомо про стан жінки?