Екс-учасник Холостячки-2 Андрій Хветкевич зрадив Злату Огнєвіч: поки залицявся до співачки, був з іншим

Екс-учасник "Холостячки-2"Андрій Хветкевич вперше зізнався, що був у стосунках під час зйомок романтичного шоу. Невже чоловік дійсно обманув співачку?

Про те, що Андрій міг обманути з ладу під час зйомок розмови з’явилися майже одразу після завершення шоу, адже бізнесмен незабаром опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографії з бойфрендом.

Однак, на той момент більше галасу наробила його орієнтація, ніж ставлення до артистки. Як ніяк, глядачі вважали, що спортсмен є головним претендентом на серце Огнєвіч і бачили його потенційним переможцем.

Андрій Хветкевич зізнався, що був у стосунках під час зйомок

Андрій Хветкевич зізнався, що стане батьком
Андрій Хветкевич зізнався, що був у стосунках під час зйомок

Спортсмену довелося дати декілька ексклюзивних інтерв’ю, в яких він пояснив, що по відношенню до виконавиці нібито був чесним, так як на той момент в них з бойфрендом була серйозна криза в стосунках — вони розійшлися.

Але його коханий сильно засумував, а коли не зміг додзвонитися, прийняв рішення приїхати в Україну та шукав його в Києві. Досі залишається загадкою, чому Злата раптом вирішила попрощатися з Андрієм, і так само, як розвивалися стосунки усіх 3 у період зйомок.

Аудиторія помічала деякі неспівпадіння у всій цій історії. Але реакція була набагато м’якшою, ніж могла би бути саме завдяки тому, що Злата поставилася до камінг-ауту Андрія з позитивом. До речі, вона побувала і на весіллі хлопців.

Андрій Хветкевич зізнався, що був у стосунках під час зйомок

І ось нещодавно Андрій оприлюднив у своєму блозі відео з коханим, а в дописі заявив, що вони святкують сьому річницю. У коментарях користувач був вражений даним зізнанням і заявив, що Андрій нібито обманув Злату і прийшов на шоу лише за піаром. Хветкевич в свою чергу закріпив даний коментар, щоб його побачили всі і замість того, або спростувати слова чоловіка, відповів емоції двох закоханих чоловіків.

Варто відмітити, що чоловікам постійно дістається багато критики в мережі. Зокрема, вона зумовлена доволі неоднозначними відеороликами та фотографіями, які тригерять хейтерів.

Схожі статті

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.