Чому Єфросиніна недолюблює Остапчука та відмовляється від спільних проєктів: особиста образа?

Влітку цього року прогримів гучний скандал за участі Остапчука, Буше та Позитива. Маша Єфросиніна прокоментувала висловлювання зіркових чоловіків, а зараз категорично відмовляється від співпраці.

Вже розпочався сезон Різдвяно-Новорічних свят, а це означає, що люди планують корпоративні заходи та святкові концерти. Замовники бажають бачити відомих зірок, впливовців та ведучих. Маша Єфросиніна проводить дійства такого формату, однак зазначає – ніколи не вийде на одну сцену із шоуменом Володимиром Остапчуком.

Скандальне висловлювання Остапчука

Річ у тім, що влітку цього року Мережу сколихнув сексистський скандал за участі Володимира Остапчука, Богдана Буше та Позитива. На зніманнях авторського проєкту чоловіки обговорювали та оцінювали жінок за 10-бальною шкалою. Остапчук заявив, що дівчина “не може бути 10 із 10”, якщо вона не робить депіляцію.

Єфросиніна зізналась, чому уникає Остапчука та за що на нього ображена
Єфросиніна зізналась, чому уникає Остапчука та за що на нього ображена

Це обурило користувачів, однак відповідь не забарилась. Українці почали знімати сатиричні відеоролики, аби зобразити обмеженість цього висловлювання. Зіркові колеги Володимира також розкритикували поведінку шоумена. Скандал не проігнорувала й телеведуча Маша Єфросиніна, вона опублікувала допис у Instagram та звернулась до жінок із підтримкою:

“Для себе, дівчата, кожна з нас і є 10 з 10. Бо “маєш бути” мені може сказати лише одна людина в цьому житті – це я сама”

Відтепер знаменитість свідомо відмовляється від співпраці з Остапчуком.

Відповідь Остапчука

Після того, як українські впливовці публічно присоромили ведучого, Володимир написав пост в якому зазначив, що переконаний – вони лиш хочуть підвищити власний рейтинг. В публікації чоловік також звернувся особисто до конкретних зірок, однією з них була Єфросиніна. Остапчук пригадав, як Маша заявляла, що чоловік повинен заробляти більше.

“Чи хлопці не подивляться шоу й не почнуть комплексувати через те, що якщо мало заробляють, то їх жінка буде цьому докоряти?”, – наостанок запитав Остапчук.

Єфросиніна зізналась, чому уникає Остапчука та за що на нього ображена
Єфросиніна зізналась, чому уникає Остапчука та за що на нього ображена

Схожі статті

А як же Мішель?”: розлучений Позитив вперше показав кохану після 2 років разом, якою виявилась не співачка

Днями співака Позитива застукали на публіці з ймовірною обраницею. Після довгої інтриги, що тривала протягом 2 років, артист врешті показав аудиторії свою загадкову кохану.

Старість у радість: Ольга Сумська, Софія Ротару і Пугачова з віком стають ще красивішими – фото тоді і зараз

Ці співачки та актриси з віком стають лише красивішими, при цьому не зловживають пластичними операціями. Як їм це вдається? Читай далі у матеріалі.

Дружина багатодітного Григорія Решетніка розповіла непривабливу правду про материнство: “З’їли мої нерви”

Дружина знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина вперше дозволила собі трохи поскаржитися на своїх дітей. Усі деталі в нашій статті.

Оля Полякова зняла свою маску та вперше заговорила про розбите серце і почуття: “Світ перестає важити”

Знаменита українська співачка Оля Полякова заговорила про серйозні почуття та ошелешила мережу своїм репертуаром. Усі подробиці в нашій статті.

Така вже є у Білик та Олени Мозгової: футболки з яким принтом носять українські зірки – тренд від Соломії

Молодша дочка продюсера Олени Мозгової від українського співака Девіда Аксельрода – Соломія, росте дуже талановитою дівчинкою. Зараз футболки із її малюнком дуже популярні.

Стала ніжною та жіночною: як змінилася колишня дружина Мурата Налчаджиоглу після розлучення з турком

Після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, який до цього був одружений зі співачкою Ані Лорак, візажистка Лілія Реус помітно змінилася. Це помітили усі.