“Рада з чистого аркуша ще раз розпочати свій шлях”: Каменських назвала іноземну країну, куди відлетіла з США

Знаменита українська співачка Настя Каменських активно намагається побудувати свою кар'єру за межами України і в неї це виходить. Що відбувається?

Незадовго до 24 лютого Потап давав ексклюзивне інтерв’ю, в якому зізнався, що його дружина Настя Каменських має серйозні плани на іспаномовну аудиторію. Олексій тоді заявив, що в 2022-у артистка буде не в Україні, і майже увесь рік проведе за кордоном, у погоні за своєю мрією.

Звісно, свої плани парі реалізувати не вдалося.
Настя тим часом у своєму коментарі зізналася, що навіть не думає про те, аби отримати бажане Греммі за свої пісні, коли подібне відбувається на її батьківщині. І тим не менш, мало-помалу зірки почали повертатися зі своїми хітами, займатися музикою, заробляти гроші та просуватися далі, адже стало зрозуміло, що кар’єра подібних пауз не потерпить.

Настя Каменських розповіла про свою карʼєру за кордоном

Декілька місяців тому Настя Каменських покинула територію України та опинилася в США. Там разом зі своїм продюсером та благовірним Потапом вона з’являлася і у звукозаписуючої студії, і на різних інтерв’ю. Але на цьому її робоча подорож не завершилася.

Настя Каменських показала свої образи для латиноамериканського ТБ
Настя Каменських розповіла про свою карʼєру за кордоном

Нещодавно Каменських відмітилася на іспанському телебаченні. Відповідну публікацію вона також оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, розповівши про непростий шлях до розширення власної популярності.

Нагадуємо, що останнім часом навколо Насті Каменських ходить багато чуток. Зокрема поговорюють, що зірка розлучається зі своїм чоловіком Потапом і поки готується до оформлення цього процесу юридично, шукає собі інший продюсерський центр.

Пара дані чутки спростовує, але шанувальники ставляться до цього скептично, так як помітно, що в стосунках дійсно сталися серйозні зміни. Зокрема, Олексій нещодавно заспівав дуетом з іншою вокалісткою, вперше за багато років.

У Олексія також з’явилися нові контракти, а його колишня дружина Ірина, з якою він співпрацював багато років повністю віддалилися від нього та займається власним бізнесом.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.