Як виглядає пам’ятник на могилі сина Віктора Павліка: чоловік Катерини Репяхової прикрасив все віночком

Український співак Віктор Павлік днями побував на могилі свого сина Павла Павлика, життя якого обірвалося через страшну хворобу у віці 21 рік 3 роки тому.

Щороку у грудні український співак Віктор Павлік обов’язково відвідує свого покійного сина Павла, життя якого обірвалося три роки тому через важку хворобу. За традицією артист замовляє вінок із новорічними іграшками та привозить його на могилу.

Фото могили сина Віктора Павлыка в минулому році
Фото могили сина Віктора Павлыка в минулому році

Так, у мікроблозі Павліка з’явився свіжий знімок, на якому можна побачити засніжений пам’ятник із білого граніту із надгробним написом у віршах та останньою фотографією сина. Цього разу артист також привіз великий вінок із свіжих гілок ялинки, прикрашений новорічними іграшками та іншою святковою атрибутикою. Жодних коментарів Павлік не залишив, просто зробив фотографію та опублікував у “сториз” свого блогу.

Віктор Павлік показав засніжену могилу сина
Віктор Павлік показав засніжену могилу сина

До речі, у третю річницю смерті середнього сина у серпні 2023 року, співак оприлюднив допис, де зібрав усі фотографії Павла Павлика від самого дитинства до останніх днів. Тоді він теж був небагатослівним. Вказав дату народження та смерті сина, зазначив, що його немає вже 3 роки.

“Сьогодні 3 роки, як ти в кращих світах, сину… Мій Янгол”, – написав артист.

Нагадаємо, що, крім покійного Павла, у Віктора Павліка ще троє дітей. Старший син Олександр пішов стопами батька і став артистом, дочка Христина веде непублічний спосіб життя. Зрідка у мікроблозі батька з’являються її фотографії разом із сином – онуком Павліка. Молодшого Михайла йому народила четверта дружина – блогер та засновниця дитячого бренду одягу Катерина Репяхова.

Покійній Павло народився від третьої дружини артиста – танцівниці Лариси Созаєвої. У 2018 році після того, як у хлопця почали відмовляти ноги, у нього діагностували рак хребта. Незважаючи на те, що син Віктора Павліка на початку намагався боротися зі страшною хворобою – пройшов 18 курсів хіміо та променевої терапії, тривалу реабілітацію, яка дала тимчасове полегшення, хвороба так і не відступила.

Віктор Павлік із сином Павлом
Віктор Павлік із сином Павлом

Наприкінці червня 2020-го Павло відмовився від подальшого лікування, а в серпні 2020 року Павло Павлик помер у віці 21 рік. Артист досі тяжко переживає втрату сина.

Схожі статті

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.

Альона Омаргалієва розповіла про третю невдалу вагітність від Тамерлана і назвала причину: “Він не в грі”

Знаменита українська співачка Альона Омаргаієва вперше розповіла про третю невдалу вагітність та зізналася, що стало причиною її втрати. Деталі в статті.

Коли королева вже не ти: Каменських, Таюне, Мейхер – зірки, які назавжди втратили колишню популярність

Ще два роки тому вони були на піку популярності та користувалися безмежним коханням багатомільйонної аудиторії шанувальників, які не пропускали жодного концерту..