ТОП-5 конфузів Тіни Кароль: публічний “чих”, фанат без одягу, втеча мікрофону та інші незручні ситуації

Публічні особистості постійно знаходяться під прицілами камер, не рідко зірки потрапляють у незручні ситуації під час виступів та прямих етерів. Які конфузи доводилось переживати Тіні Кароль?

Відома українська співачка Тіна Кароль вже понад 10 років тішить шанувальників своїми хітами та має великий досвід роботи на публіку. Саме завдяки цьому зірка завжди професійно виходить із неприємних та кумедних ситуацій.

Летючий мікрофон

Ця ситуація відбулась з артисткою прямо на концерті. Під час виконання пісні “Вільна”, в пориві емоцій Кароль почала хитати стійку з мікрофоном у такт музиці та випадково запустила його прямо у зал. Слухачі одразу ж повернули співачці мікрофон, за що та подякувала. Шанувальникам вдалось зафільмувати кумедний момент. Відео опублікувало видання “Музвар” у своєму Instagram.

“На сцені буває все: мікрофон Тіни Кароль вирішив “втекти”, – йшлося в описі.

Оголений фанат

У 2021 році, перед виступом Тіни на фестивалі Atlas Weekend, на сцену проникнув абсолютно голий чоловік. Він встав на коліно та почав “пускати” повітряні поцілунки в бік лаштунків, усе це він також супроводжував гучними викриками. Проте охороні вдалось швидко спустити шанувальника зі сцени.

Тіна Кароль пригадала свої найгучніші конфузи на публіці
Тіна Кароль пригадала свої найгучніші конфузи на публіці

Публічний “чих”

Співачка активно веде особисті профілі у соцмережах. У Instagram Кароль часто публікує актуальні новини та розповідає про своє життя. Нещодавно співачка вирішила показати підписникам, як насправді проходять знімання контенту для соцмереж. В Insta-storie з’явилось відео з невдалим кадром, на ньому Тіна готується співати, але процесу завадив раптовий “чих”. Ситуація насмішила операторку та саму зірку.

Тіна Кароль пригадала свої найгучніші конфузи на публіці
Тіна Кароль пригадала свої найгучніші конфузи на публіці

Розстебнута сукня

Співачка Тіна Кароль також була ведучою шоу “Ліпсінк батл. В ефірі проєкту з артисткою стався конфуз, який ледь не перетворився на справжній скандал. У своєму Instagram телеканал 1+1 опублікував допис з відео на якому видно, що в процесі знімань у Кароль розстебнулась сукня. Виконавиця ледь встигла зловити тканину, що прикривала бюст, після чого голосно та ніяково розсміялась.

Падіння на “Голосі”

Протягом багатьох років Тіна Кароль була тренеркою на проєкті “Голос Країни”. І тут не обійшлось без конфузів. Під час запису програми Кароль випадково зачепилася за ногу однієї з учасниць та полетіла прямо на сходи, що перед сценою. Однак і тут знаменитості вдалось гідно вийти з ситуації.

“Загадуйте бажання – зірка впала”, – пожартувала Тіна

Схожі статті

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.

Альона Омаргалієва розповіла про третю невдалу вагітність від Тамерлана і назвала причину: “Він не в грі”

Знаменита українська співачка Альона Омаргаієва вперше розповіла про третю невдалу вагітність та зізналася, що стало причиною її втрати. Деталі в статті.