Камін та вовняні шкарпетки: Олена Мозгова показала, як проводить зимові вечори – Аксельрода поряд немає

Український продюсер Олена Мозгова не часто ділиться особистими фотографіями, проте іноді робить виняток і показує щось цікаве, після чого виникає багато питань.

Продюсер Олена Мозгова завжди була дуже активним користувачем соціальних мереж. Колись вона мала мікроблог в Instagram, де вона публікувала свої красиві фотографії, знімки своєї молодшої дочки Соломії, а також страви, які готувала рідним.

Скріншот із Instagram Олени Мозгової
Скріншот із Instagram Олени Мозгової
Скріншот із Instagram Олени Мозгової
Скріншот із Instagram Олени Мозгової
Скріншот із Instagram Олени Мозгової
Скріншот із Instagram Олени Мозгової

Однак, після початку війни в Україні, коли Альона стала використовувати свій блог як майданчик боротьби з окупантами на інформаційному полі, через це сервіс став блокувати її сторінку і тоді Альона повністю перемикнулася на свій Facebook. Там вона вільно веде свою волонтерську діяльність і висловлюється за актуальними темами, а ось особисті фото на сторінці з’являються дуже рідко, проте іноді продюсер робить виняток.

Так, напередодні у мікроблозі Мозгової з’явилася фотографія, яку вона зробила в одній із кімнат свого будинку. У кадрі можна побачити розпалений камін з обробкою під старовину, який відразу надав відчуття затишку і тепла, розібране ліжко, а також ноги Олени в милих вовняних шкарпетках. Десь збоку можна побачити різдвяні іграшки.

Олена Мозгова показала, як проводить зимові вечори
Олена Мозгова показала, як проводить зимові вечори

“У зимі таки є свій кайф))”, – коротко підписала фото Мозгова.

Зважаючи на все, вечір продюсер проводила на самоті. На знімку немає ні її молодого чоловіка – співака Девіда Аксельрода, ні дочки Соломії. Нагадаємо, що останнім часом третій чоловік Мозгової – Володимир Ткаченко, який багато років виступає під гучним псевдонімом Девід Аксельрод, взагалі зник з її блогу.

Олена Мозгова та Девід Аксельрод
Олена Мозгова та Девід Аксельрод

Ще минулого року він публікував спільні фото із захопленими коментарями на адресу дружини. Їхня історія кохання викликає захоплення. Коли молодий співак та дочка знаменитого музиканта Миколи Мозгового, яка багато років працювала продюсером, зійшлися, мало хто вірив, що їхній союз триватиме довго. Минуло вісім років. У річницю шлюбу молодий чоловік Мозговий оприлюднив піст, де називає свою дружину, яка народила йому єдину дочку, не інакше, як “моя королева”.Що зараз відбувається у житті Мозгової та Ткаченка і чому артист не з’являється у мікроблозі дружини, залишається загадкою. А що ти скажеш з цього приводу?

Схожі статті

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.