Надя Дорофєєва розповіла про виховання дітей коханого Кацуріна та як вони її називають: “Я їх дуже люблю”

Українська співачка Надя Дорофєєва розсекретила, як її називають діти чоловіка Міші Кацуріна, а також розповіла про їхнє виховання. Зізналася, що дітлахів коханого дуже любить.

Про виховання дітей, проведений з ними час та як вони її називають, виконавиця розповіла в ефірі “Нашого радіо”. Надя зазначила, що зараз донька та син Михайла перебувають у них вдома, і вони з чоловіком живуть нормальним батьківським життям.

Надя Дорофєєва розповіла про виховання дітей Кацуріна та як вони її називають

Співачка каже, що Олександра та Іван дуже спокійні та виховані діти, тому з ними не виникає майже ніяких проблем. Лише зізналася, що часом їм з коханим доводиться вмовляти дітей поїсти або зайти в душ.

Кацурін і Дорофєєва показали спільний відпочинок із маленьким сином
Надя Дорофєєва розповіла про виховання дітей Кацуріна та як вони її називають

Артистка розсекретила, як її називають Саша та Іван. 2-річний хлопчик довго не міг сказати “Надя”, а замість імені зірки промовляв “Дядя”. Утім, зараз навчився правильно до неї звертатися. А ось 7-річна дівчинка звертається до дружини батька на ім’я. Дорофєєва підкреслила, що вони з чоловіком пояснюють дітям, що в них є рідні мама і тато, а нова дружина батька – це ще одна людина, яка їх дуже любить.

Співачка, схоже, і справді дуже полюбила спадкоємців чоловіка, а тому не приховує щирих почуттів та приємних емоцій від їхнього спілкування та спільного дозвілля. Ба більше, Олександра та Іван і самі не проти проводити час з Надею, а також, за нагоди, підтримують зірку на її концертах.

Ширилися чутки, що Надя Дорофєєва вагітна первістком. Ця новина облетіла майже весь Інтернет до того моменту, поки виконавиця сама не прояснила ситуацію. Зірка спростувала всі плітки та запевнила, що на малюка не чекає. Натякнула, що причина, чому вона досі не народила криється в завантаженому робочому графіку та постійних стресах. Тож, поки співачка про свою дитину не думає.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 13 випуск від 04.05.2024: хто назавжди покинув шоу – “Спочатку вона мені подобалася”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Щоб дізнатися, хто з учасників не впорався з викликом у цьому випуску та за рішенням суддів вилетів із шоу, ознайомтеся з нашим матеріалом.

“Я тебе попереджала”. Слава Камінська не стримала емоцій та зробила публічне звернення: Сміюха знову вивела?

Знаменита українська співачка Слава Камінська зробила публічне звернення в соціальній мережі, яке збентежило багатьох підписників. Що відбувається?

“Мені настільки погано, що не можу стояти”: вагітна Джамала розповіла, чому не жила разом зі своїми дітьми

Знаменита українська співачка Джамала вразила зізнанням про те, що тривалий час не жила разом зі своїми дітьми. Кому артистка віддала дітей і як переживає вагітність?

“Є бажання”: 22-річна Анна Трінчер розповіла про нові стосунки після розлучення з Олександром Волошиним

Популярна акторка та виконавиця Анна Трінчер зізналася, як складалося її особисте життя за останні пів року. Похвалитися нічим, проте про досвід розповісти не зайве.

Потап заговорив про свої почуття до Насті Каменських у її день народження: про кохання навіть і не йдеться

Знаменитий український продюсер та репер Потап публічно привітав дружину з днем народження та заговорив про свої почуття до неї. Детальніше в нашому матеріалі.

“Ця дівчиночка, ця жіночка”: Аліна Гросу вперше розповіла про коханку свого обранця та знайомство з нею

Останні декілька років Аліна Гросу була не надто відвертою на рахунок своїх особистих стосунків з чоловіками, і на це було безліч причин. Однак, нещодавно вона розповіла, як дізналася про коханку.