Надя Дорофєєва відповіла, чи спілкується з колишнім чоловіком Дантесом: невже більше їх нічого не повʼязує?

Розлучення української співачки Наді Дорофєєвої з шоуменом Володимиром Дантесом наробило чимало галасу в мережі. Нещодавно артистка відповіла, чи спілкується з колишнім чоловіком.

У березні 2022 року публіка дізналася приголомшливу новину. Надя Дорофєєва та Володимир Дантес оголосили про розлучення. Шанувальники подружжя почали гучно обговорювати їхнє рішення, оскільки вони не розуміли, як пара, котра демонструвала таку ідилію та була прикладом для наслідування розриває свої стосунки.

До слова, у програмі “Сніданок з 1+1” виконавиця чесно зізналася, чи спілкується з ексчоловіком після розірвання союзу. Відповідь її була чіткою та лаконічною: “Ні”. Схоже, що колишніх більше нічого не пов’язує, оскільки спільний заміський будинок було продано, а дітей вони не мають. Шоумен Володимир Дантес хотів залишити особняк ексдружині, але від цієї пропозиції Надя відмовилася.

Надя Дорофєєва та Дантес
Надя Дорофєєва відповіла, чи спілкується з колишнім чоловіком Дантесом

Також в “Сніданку з 1+1” Дорофєєва прокоментувала спілкування з Олексієм Потапенком. За словами співачки, останнім часом вони рідко підтримують зв’язок. Можуть надіслати якусь пісню одне одному. Утім, висловилася, що їй неприємно бачити, як Потапа хейтять.

Нагадуємо, влітку цього року стало відомо, що Надя Дорофєєва вийшла заміж за ресторатора Мішу Кацуріна. А Володимир Дантес почався зустрічатися з його колишньою дружиною, бізнесвумен Дашею Кацуріною. Шанувальники висловлювалися, мовляв, дві пари просто помінялися партнерами, однак Володимиру такі коментарі не до вподоби.

Надя Дорофєєва вагітна. Кацурін стане багатодітним татом
Надя Дорофєєва та Міша Кацурін

Дорофєєва зізналася, вона дуже добре ставиться до дітей свого чоловіка від попереднього шлюбу з Дашею, адже вони виховані та спокійні. Каже, що з коханим намагаються пояснити доньці Саші та сину Івану, що у них є рідні мама й тато, а нова дружина батька – це ще одна людина, яка їх любить.

Схожі статті

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.

Альона Омаргалієва розповіла про третю невдалу вагітність від Тамерлана і назвала причину: “Він не в грі”

Знаменита українська співачка Альона Омаргаієва вперше розповіла про третю невдалу вагітність та зізналася, що стало причиною її втрати. Деталі в статті.

Коли королева вже не ти: Каменських, Таюне, Мейхер – зірки, які назавжди втратили колишню популярність

Ще два роки тому вони були на піку популярності та користувалися безмежним коханням багатомільйонної аудиторії шанувальників, які не пропускали жодного концерту..

Джамала вразила стильними образами для вагітних жінок, яким ось-ось народжувати – красиво та дуже комфортно

Співачка Джамала завжди вражала своїми оригінальними образами. Навіть будучи вагітною на останньому терміні, артистка виглядає неймовірно стильно. Конкуренцію їй може становити лише Лілія Ребрик.

Відмовився від Тіни Кароль після того, як вийшов з нею в люди: 45-річний Дан Балан показав нову дівчину

Відомий молдавський виконавець Дан Балан спростував стосунки з Тіною Кароль вперше за 3 роки, але зробив це одразу після того, як з'явилися новини про нову дівчину.

Мама Камалії у шкіряному костюмі засвітилася на вокзалі: проводила доньку до Англії. Повертати Захура?

Мама найбагатшої співачки України Камалії засвітилася на вокзалі у надзвичайно незвичайному екстравагантному образі, який підкреслював її індивідуальність.