“Могилевська народила”. 48-річну співачку бачили у Києві з маленькою дитиною, яка називала артистку “мамою”

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська заінтригувала мережу імовірними вагітністю та народженням дитини. Невже артистка дійсно народила?

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська говорить про своє материнство впродовж 15 років. Як відомо, зірка не має дітей. Але це тільки за офіційною версією. Як ніяк великій кількості знаменитостей все ж таки вдається приховувати правду про свою сім’ю, і Могилевська може бути у списку тих, хто вміло обвів аудиторію навколо пальця.

Наталія Могилевська вийшла в місто з маленькою дитиною

Наталія Могилевська розповіла про народження своєї нової вистави
Наталія Могилевська вийшла в місто з маленькою дитиною

Так, днями мережею пролетіла чутка, що насправді Наталія Могилевська могла народити дитину таємно. Раніше подібні новини з’являлися в мережі, але зазвичай не опиралися майже ні на що. На цей раз артистка засвітилася у Києві, до того ж з дитиною, яка називала її “матір’ю”.

Наталія Могилевська вийшла в місто з маленькою дитиною

“Могилевська народила! Звідки, ви запитаєте, така інформація? Я особисто бачив її декілька разів з дитиною в одному з магазинів на Оскороках. Мені навіть вдалося зняти відео. А нещодавно я почув, що малеча кличе її “мамою”. Дитині на вигляд два-три роки. І судячи з цього віку можна зробити висновок, що Могилевська, ймовірно, народила до 24 лютого”, – вразив повідомленням блогер з ТікТок.

Примітно, що не так давно артистка давала ексклюзивний коментар, в якому зізналася, що нарешті знайшла чоловіка, якого вважає гідним стати батьком її дитини, а отже може зайнятися цим питанням. Про свого обранця вона зізналася минулого року, розкривши, що він старший за неї та багато років прожив за кордоном.

При цьому співачка досі не наважилася показати свого коханого та приховує його особистість. Декілька разів в мережі з’являлися чутки про вагітність артистки лише за цей період. Так, вона час від часу з’являлася з доволі округлою фігурою на людях, але запевняла, що справа у зайвій вазі.

Ба більше, Могилевська ділилася, що їй дуже засмучує таке положення справ, і їй необхідно худнути, так як подібні чутки лише нагадують їй про кілограми.

Чи дійсно Наталія Могилевська вагітна залишається відкритим питанням.

Схожі статті

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.