MONATIK стане батьком втретє? Співак зізнався про майбутнє поповнення в родині та назвав стать дитини

Знаменитий український виконавець MONATIK розповів, що планує з дружиною третю дитину. Коли в родині відбудеться поповнення та кого хочуть зіркові батьки?

Після 24 лютого Дмитро Монатік здебільшого займався гастролями та благодійністю. Хоча зірка неодноразово світився за кордоном, йому не дісталося такої порції критики, як Потапу чи Олегу Виннику.

Втім, преса копирсалася у його справах, а шанувальники по-різному поставилися до лінії поведінки артиста.

Дмитро Монатік з дружиною та синами
MONATIK розповів, що планує з дружиною третю дитину

Як і більшість своїх колег, Дмитро поступово починає повертатися в інформаційне поле. Зокрема, нещодавно він з’явився на телебаченні, і вразив глядачів неймовірною новиною.

MONATIK розповів, що планує з дружиною третю дитину

Дмитро Монатік покинув дружину з дітьми і зізнався, як переживає розставання
MONATIK розповів, що планує з дружиною третю дитину

Так, виявляється зі своєю дружиною Монатік планує знову стати батьками. На цей раз співак стане багатодітним, адже вже виховує у шлюбі 2 дітей. Бажано, щоби це була дівчинка, сказав артист у програмі “Сніданок з 1+1”. Проте, за словами співака, вони не засмутяться, якщо народиться хлопчик.

“Це було б дуже шикарно мати доньку. Ми мріємо про це з Іриною разом”, – сказав артист.

Чому зіркові батьки хочуть, щоб народилася сама дівчинка зрозуміло одразу, адже у своєму союзі вони виховують двох синів – 8-річного Данила та 5-річного Платона.

Однак, природа вносить свої корективи у плани людей, тож запланувати стать дитини майже неможливо. І це попри те, що велика кількість спеціалістів намагається це зробити, і за доволі велику вартість.

Нагадуємо, що після 24 лютого Ірина разом з дітьми від співака перебувала у Великобританії. Діти відвідували англійську школу, але погано почувалися через розлуку зі своїм батьком та батьківщиною. Врешті-решт, родиною було прийняте рішення про їхнє повернення. Дмитро зізнався, що це було дуже непросто, адже пріоритетом була безпека для його спадкоємців.

Тим не менш, моральний стан родини був настільки поганим, що стало зрозуміло про необхідність повернення до України. Увесь цей час Монатік проживав у сімейному будинку за містом в Києві. Звісно, після повернення з-за кордону.

Схожі статті

А як же Мішель?”: розлучений Позитив вперше показав кохану після 2 років разом, якою виявилась не співачка

Днями співака Позитива застукали на публіці з ймовірною обраницею. Після довгої інтриги, що тривала протягом 2 років, артист врешті показав аудиторії свою загадкову кохану.

Старість у радість: Ольга Сумська, Софія Ротару і Пугачова з віком стають ще красивішими – фото тоді і зараз

Ці співачки та актриси з віком стають лише красивішими, при цьому не зловживають пластичними операціями. Як їм це вдається? Читай далі у матеріалі.

Дружина багатодітного Григорія Решетніка розповіла непривабливу правду про материнство: “З’їли мої нерви”

Дружина знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина вперше дозволила собі трохи поскаржитися на своїх дітей. Усі деталі в нашій статті.

Оля Полякова зняла свою маску та вперше заговорила про розбите серце і почуття: “Світ перестає важити”

Знаменита українська співачка Оля Полякова заговорила про серйозні почуття та ошелешила мережу своїм репертуаром. Усі подробиці в нашій статті.

Така вже є у Білик та Олени Мозгової: футболки з яким принтом носять українські зірки – тренд від Соломії

Молодша дочка продюсера Олени Мозгової від українського співака Девіда Аксельрода – Соломія, росте дуже талановитою дівчинкою. Зараз футболки із її малюнком дуже популярні.

Стала ніжною та жіночною: як змінилася колишня дружина Мурата Налчаджиоглу після розлучення з турком

Після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, який до цього був одружений зі співачкою Ані Лорак, візажистка Лілія Реус помітно змінилася. Це помітили усі.