Колишній чоловік може оточувати себе ким завгодно: екс-дружина Налчаджиоглу поставила крапку в скандалі

Колишній чоловік Ані Лорак Мурат знайти своє щастя у новому шлюбі, як стало відомо про розлучення пари. Бізнесмен вже повним ходом проводить час з іншими жінками.

Весілля Мурата Налчаджиоглу та Лілії Реус відбулося на початку літку 2023-го. Здавалося, що сім’я проживає свої найкращі часи, як раптом жінка видалила з особистої сторінки усі спільні фотографії з благовірним, а також позбавилася від його прізвища.

Незабаром Мурат повторив її дії і на своєму акаунті. Преса одразу ж трактувала дану витівку як натяк на розлучення. За останні 3 місяці молоді люди так і не побачилися. Коли Мурат повернувся з тривалої поїздки до Туреччини Лілія одразу рушила разом зі своєю дочкою до Ірландії і перебуває там до сих пір.

Лілія Реус відреагувала на чутки про розлучення з Муратом Налчаджиоглу

Мурат Налчаджиоглу проводить час в компанії моделей: Реус вже в минулому
Мурат Налчаджиоглу проводить час в компанії моделей. Скріншоти особистої сторінки бізнесмена

При цьому Мурат все частіше з’являється у компанії вродливих жінок, що напряму вказує на серйозну кризу у стосунках і імовірне розставання.

Нещодавно Лілія вперше публічно відреагувала на чутки, які ходять навколо них. Так, вона поставила лайк на коментар, в якому користувачка відкрито критикує поведінку бізнесмена та жінок, які з ним фотографуються. А от Ані Лорак почала знову дивувати своїх шанувальників, адже підписалася на колишнього чоловіка. Тобто, майже одразу, як стало відомо про його розлучення з новою дружиною.

Лілія Реус відреагувала на чутки про розлучення з Муратом Налчаджиоглу

Що саме стало проблемою і послужило причиною для розлучення досі залишається загадкою, тим паче, що пара поводилася доволі стримано, виглядала щасливою, а також постійно опублікувала на особистих сторінках в соціальній мережі Instagram нові спільні фото, які говорили про те, що у їхньому особистому житті нібито все в порядку.

Тож на думку користувачів спадає, що негаразди в сім’ї з’явилися раптово, а не збільшувалися з часом. Мурат відмовився давати будь-які коментарі на цей рахунок, і не бажає спілкуватися з підписниками про свою колишню дружину. Лілія також поки що поводиться дуже закрито.

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?