Колишній чоловік може оточувати себе ким завгодно: екс-дружина Налчаджиоглу поставила крапку в скандалі

Колишній чоловік Ані Лорак Мурат знайти своє щастя у новому шлюбі, як стало відомо про розлучення пари. Бізнесмен вже повним ходом проводить час з іншими жінками.

Весілля Мурата Налчаджиоглу та Лілії Реус відбулося на початку літку 2023-го. Здавалося, що сім’я проживає свої найкращі часи, як раптом жінка видалила з особистої сторінки усі спільні фотографії з благовірним, а також позбавилася від його прізвища.

Незабаром Мурат повторив її дії і на своєму акаунті. Преса одразу ж трактувала дану витівку як натяк на розлучення. За останні 3 місяці молоді люди так і не побачилися. Коли Мурат повернувся з тривалої поїздки до Туреччини Лілія одразу рушила разом зі своєю дочкою до Ірландії і перебуває там до сих пір.

Лілія Реус відреагувала на чутки про розлучення з Муратом Налчаджиоглу

Мурат Налчаджиоглу проводить час в компанії моделей: Реус вже в минулому
Мурат Налчаджиоглу проводить час в компанії моделей. Скріншоти особистої сторінки бізнесмена

При цьому Мурат все частіше з’являється у компанії вродливих жінок, що напряму вказує на серйозну кризу у стосунках і імовірне розставання.

Нещодавно Лілія вперше публічно відреагувала на чутки, які ходять навколо них. Так, вона поставила лайк на коментар, в якому користувачка відкрито критикує поведінку бізнесмена та жінок, які з ним фотографуються. А от Ані Лорак почала знову дивувати своїх шанувальників, адже підписалася на колишнього чоловіка. Тобто, майже одразу, як стало відомо про його розлучення з новою дружиною.

Лілія Реус відреагувала на чутки про розлучення з Муратом Налчаджиоглу

Що саме стало проблемою і послужило причиною для розлучення досі залишається загадкою, тим паче, що пара поводилася доволі стримано, виглядала щасливою, а також постійно опублікувала на особистих сторінках в соціальній мережі Instagram нові спільні фото, які говорили про те, що у їхньому особистому житті нібито все в порядку.

Тож на думку користувачів спадає, що негаразди в сім’ї з’явилися раптово, а не збільшувалися з часом. Мурат відмовився давати будь-які коментарі на цей рахунок, і не бажає спілкуватися з підписниками про свою колишню дружину. Лілія також поки що поводиться дуже закрито.

Схожі статті

“У нього є коханка?”: 28-річна Аліна Гросу зізналася, чому приховує обличчя свого офіційного чоловіка

Відома виконавиця Аліна Гросу не поспішає ділитися інформацією про свого обранця. Й хоча зірка публікує спільні фото, обличчя коханого завжди залишається за кадром. Що приховує жінка?

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.