МастерШеф 12 сезон 15 випуск від 09.12. 2023: хто з учасників покинув шоу – “Об’єктивно сильний гравець”

Хто покинув "МастерШеф-12" вже відомо. Ознайомтеся з нашою статтею, щоб дізнатися, хто з учасників на цей раз вилетів з шоу та втратив можливість боротися за звання переможця.

Хто покинув “МастерШеф-12” відомо. На цей раз суді прийняли рішення, що зайшов має піти Микола. Варто відмітити, що ви був дійсно сильний учасник, який мав усі шанси потрапити до суперфіналу.

Хто з учасників покинув шоу МастерШеф-12

Цього разу аматори у прямому розумінні були вимушені змагатися із соціальними мережами та нейромережами. Раніше глядач міг контактувати з учасниками та суддями лише через телевізор. Але на цей раз випуск був присвячений кулінарії майбутнього. Вперше суддями стали сотні тисяч людей. А саме ті, хто голосували за найкращий відеорецепт онлайн.

Невже Коля не зміг прислухатися до гостей випуску і врешті-решт залишився без помічника. Також на знімальному майданчику виник скандал між дівчатами, що далеко не в новинку для глядачів кулінарного шоу.

У другому конкурсі кухарським помічником учасників стала нейромережа. Вони готові вчитися, відтворювати і навіть із нуля створювати щось нове. І все ж таки поговорюють, що нейромережі не здатні пізнати людські почуття, а отже і створити витвір мистецтва.

На битві чорних фартухів програв Коля, а тому і був вимушений вилетіти з шоу, не дивлячись на прекрасний потенціал. Примітно, що глядачі здебільшого не були згодні з рішенням суддів, але чим далі заходить конкурс, тим складніше розставатися зі своїми улюбленими учасниками.

Хто з учасників покинув шоу МастерШеф-12. Скріншот коментарів під публікацією
Хто з учасників покинув шоу МастерШеф-12. Скріншот коментарів під публікацією

Нагадуємо, що 12-й сезон став 2-м за рахунком сезоном, який знімається в нових умовах. Так, знімальний процес був призупинений після 24 лютого на півроку. Коли канал зміг знайти інвесторів та рекламодавців, то відновив роботу над шоу. Але, звісно, продюсери намагаються не робити вигляд, наче в країні все в порядку і підлаштовуються під нові реалії. Здебільшого конкурси та особисті історії учасників пов’язані з тим, що зараз відбувається.

Схожі статті

36-річна Настя Каменських прокоментувала чутки про роман з молодим співаком: “У нас стосунки з Островським”

Знаменита українська співачка Настя Каменських вперше прокоментувала роман з молодим співаком та актором. Чи дійсно у артистки є стосунки з іншим?

Молдавський мачо Дан Балан зізнався, що відчуває до української поп-діви Тіни Кароль: “Вже 2 роки”

Дан Балан розставив усі крапки над "ї" та відхрестився від любовних зв'язків з Тіною Кароль: ось що насправді було між "закоханими" тренерами Голосу.

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.

Як справжня англійка: Оля Полякова у стильному образі прогулялася Лондоном – штани, кросівки та берет

Українська співачка Оля Полякова, яка уважно слідкує за модними трендами, продемонструвала у Лондоні стильний повсякденний комплект, у якому дуже комфортно гуляти.

“Критична ситуація”: дружина 58-річного Віктора Павліка приголомшила новиною про стан здоров’я чоловіка

Четверта дружина Віктора Павлика - блогерка Катерина Репяхова зникла на кілька днів із соцмереж, а потім приголомшила шанувальників новиною про стан здоров'я знаменитого чоловіка.