“Немає можливості купувати”: Повалій зізналася, що їй немає де жити та розповіла про фінансові труднощі

Знаменита українська співачка Таїсія Повалій, яка 24 лютого обрала сторону ворога, вразила зізнанням про те, що насправді грошей в неї немає.

Колись Таїсію Повалій дуже любили та поважали. Її конкуренція з Іриною Білик здавалася чимось нереальним, настільки бурхливими були пристрасті в шоу-бізнесі. Зірка ставала кумиром мільйонів: жінки повторювали за нею макіяж, одяг, зачіски. Безумовно, її вокал також був на рівні.

Таїсія Повалій вразила зізнанням про погане фінансове становище

Як виглядає єдиний син Таїсії Повалій
Таїсія Повалій вразила зізнанням про погане фінансове становище

І таку репутацію можна було за собою зберегти, навіть якщо ставалися проблеми в Україні. Однак вперше ставлення своєї аудиторії до себе Повалій зіпсувала через скандал з депутатством. Співачка отримала бажаний мандат, зробила дорогу біля свого будинку в Києві, і після цього склала повноваження.

Безумовно, її вчинок викликав масу критики та негативних відгуків у суспільстві. Але глядачі навіть не підозрювали, що їх чекає через багато років. 24 лютого Таїсія Повалій підтримала російську федерацію. І хоча її син не розділяв даного кроку, все вже сталося.

Здебільшого в мережі говорили про те, що співачка просто продала країну, в якій народилася, заради заробітків. Але також в інформаційному просторі вже звучала думка про те, що отримати бажані доходи Повалій не вдасться, і вона зробила ставку не на тих. Тобто артистка просто знаходилася в ілюзіях щодо того, як буде складатися її доля в москві.

Мовляв, в Україні вона б змогла залишитися легендою і брати корпоративи по всьому світу. А після 24 лютого її справи будуть неуклінно йти вниз. І судячи з усього, дана думка видавалася правдивою, так як нещодавно Таїсія Повалій поскаржилася на погане фінансове становище.

Виявляється, увесь цей час співачка жила на орендованому житлі, мріє придбати будинок, але грошей на нього в неї немає. І тому сім’я буде вимушена брати кредит.

“Все, що ми бачили, вартує дуже дорого. Деколи навіть не відповідає ціні. Іноді за великі гроші пропонують незручні, вбиті будинки. У мене немає можливості купувати нові шафи, столи та серванти. У середньому додому мені потрібно від 35 до 45 мільйонів рублів. В мене зараз таких грошей немає. Тому я звернулася до банкірів, щоб вони мені дали кредит. Ми вирішили, що краще взяти своє житло та виплачувати гроші банку, ніж платити за оренду”

Схожі статті

Кожну кохав, і кожну матір’ю зробив: Андрій Доманський заплутався у своїх жінках і шістьох дітях

Відомий український телеведучий Андрій Доманський завжди охоче давав інтерв'ю та розповідав публіці про свою сім'ю, яка у нього вийшла вельми великою.

“У нього є коханка?”: 28-річна Аліна Гросу зізналася, чому приховує обличчя свого офіційного чоловіка

Відома виконавиця Аліна Гросу не поспішає ділитися інформацією про свого обранця. Й хоча зірка публікує спільні фото, обличчя коханого завжди залишається за кадром. Що приховує жінка?

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.