Полякова стане багатодітною матір’ю? Співачка заговорила про третю дитину та зробила зізнання про вагітність

Оля Полякова вперше за довгий час заговорила про можливість народити третю дитину та вразила своїм ставленням до даного питання. Невже будуть пологи?

Часи, коли Оля Полякова була матір’ю маленьких дівчат далеко позаду. Її старша спадкоємиця Марія вже отримує вищу освіту, а молодша Аліса на даний момент навчається в інтернеті у Великобританії знаходиться в розлуці зі своєю сім’єю, стаючи самостійною та незалежною людиною.

Оля Полякова показала, як створила образ з одягу 18-річної доньки Маші
Оля Полякова заговорила про третю дитину

Її стосунки з чоловіком годину все такі ж гармонійні та веселі. Зіркова пара часто жартує на публіку і поводиться дуже легко. І хоча ще минулого року в інформаційному просторі активно пліткували про розлучення артистки з чоловіком з Вадимом, зараз же звучать припущення про те, що співачка може наважитися на ще одне материнство.

Оля Полякова заговорила про третю дитину

Оля Полякова показала, як готується до співпраці з Аланом Бадоєвим
Оля Полякова заговорила про третю дитину

Безумовно, співачка активно слідкує за своїм здоров’ям і намагається триматися в тонусі. Її фінансове становище прекрасне, сім’я велика та щаслива, і нічого не заважає їй знову народити.

Примітно, що і сама Оля Полякова не заперечує того факту, що може стати матір’ю в майбутньому. Зірка підкреслила, що зовсім цього не планує, але й зарікатися назбирається. Мовляв, життя бентежне, і не знаєш, що станеться наступного дня.

“Наразі ні, але ж ви знаєте, життя бентежне, може і захочу. Ніколи не кажи “ні”, – зазначила Полякова.

Відповідна інформація з’явилася на особистій сторінці зірки в соціальній мережі Instagram. Таким чином Оля Полякова відповіла на питання однієї з підписниць щодо імовірності появи артистки багатодітної сім’ї.

Нагадуємо, що минулого року старша дочка Олі Полякова і Марії вступила до омріяного британського коледжу. Втім, щось не склалося і вже наступного року дівчина почала навчатися у Київській консерваторії. Оля Полякова не розповіла, чому її дочка раптом вирішила змінити учбовий заклад.

Її молодша спадкоємиця Аліса також мріє потрапити додому, але Оля відмовляє їй через небезпеку. Тож дівчинка чекає, коли її нарешті заберуть в Україну.

Схожі статті

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.

Альона Омаргалієва розповіла про третю невдалу вагітність від Тамерлана і назвала причину: “Він не в грі”

Знаменита українська співачка Альона Омаргаієва вперше розповіла про третю невдалу вагітність та зізналася, що стало причиною її втрати. Деталі в статті.