Дан Балан повернувся в обійми жінки, яку поставив вище Тіни Кароль: вона завжди буде його любити, хай там що

Знаменитий молдавський виконавець Дан Балан вразив мережу великим поверненням на батьківщину. Зірка вперше за 5 років виступає в Кишиневі. Деталі в статті.

Свій непростий шлях Дан Балан розпочинав саме з молдавського шоу-бізнесу. В якомусь сенсі йому дуже пощастило, так як його матір Людмила вже мала неабиякий досвід роботи на телебаченні. Спочатку молода людина створив музичний гурт, який прославився своїми хітами на увесь світ, а потім вирішив іти своєю дорогою у сольну кар’єру.

Дан Балан розповів про свою співпрацю зі співачкою з Узбекистану
Дан Балан повернувся до своєї сім’ї в Молдову

Свою рідну країну він проміняв на Сполучені Штати Америки, де намагався підкорити Голівуд. І так чи інакше, Дану все ж таки пощастило попрацювати з всесвітньовідомими зірками. У той самий час він активно працював і на російську аудиторію.

2020-го співак також знімався в Україні, що наробилил немало шуму. За 20-річну кар’єру йому вдалося знайти декілька альтер-его, завдяки яким він збирає великі концертні зали. І хоча популярність артиста завидна, у себе на батьківщині він виступав аж 5 років тому.

Нещодавно Дан оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram інформацію про те, що вперше за багато років він виступить у столиці Молдови, і до того ж разом з матір’ю на одній сцені. Не варто і казати, наскільки шанувальники були щасливі почути дану новину.

Дан Балан повернувся до своєї сім’ї в Молдову

Як виглядає єдиний син Дана Балана
Дан Балан повернувся до своєї сім’ї в Молдову

Так, Дан зазвичай приїжджає до своєї сім’ї на канікули, але при цьому на зимові свята бере крупні корпоративи, за допомогою яких може добре заробити. У цей раз зірка явно вирішив трохи зблизитися зі своїми співвітчизниками та показати їм свою любов.

Нагадуємо, що зі своєю матір’ю Дан Балан познайомив українців під час зйомок вокального шоу “Голос країни”. Артистка була дуже тепло прийнята, а у ході свого перфомансу виконала весільну пісню, яку трактували, як натяк на кохання між її сином та Тіною Кароль.

Жінки не так давно бачилися. Українська поп-діва також давала концерт в Кишиневі і зі сцени заявила про те, що серед глядачів є матір Дана. Тоді ж вона заявила, що Балан — найкращий чоловік на світі.

Схожі статті

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.