Хостікоєв наважився розкрити правду і розповів про їхню з Сумською сімʼю: “Недолугий контракт тримає”

Відомий український актор театру та кіно Анатолій Хостікоєв вперше за багато років дав ексклюзивний коментар про роботу та конфлікти всередині даної сфери.

Зі своєю майбутньою дружиною Анатолій Хостікоєв познайомився в молодості, коли тільки проходив процес становлення відомим актором. Обидва були неймовірно вродливими вже на той час. Обидва подавали великі надії. Втім, доля їх розвела, для того, щоб звести через багато років, у той період, коли в них дійсно могло щось вийти.

Наталія Сумська та Анатолій Хостікоєв на сцені театру
Наталія Сумська та Анатолій Хостікоєв на сцені театру

Але безумовно увесь цей час вони пересікалися. Як ніяк, але спільна сфера діяльності зіштовхувала їх у різних виставах та проєктах. Обидва вже давно не знімаються в кіно, а зайняті в театрі. Ба більше, Анатолій Хостікоєв вважає, що в Україні кінематографія померла.

Анатолій Хостікоєв розповів про проблеми в театрі

Але і в театральній сфері не обходиться без проблем. Хоча ззовні здається, що у трупах все в порядку і члени колективу між собою доволі дружні, виявляється, сім’я Хостікоєва та Сумської потерпають від певних нюансів.

Син Наталії Сумської і Анатолія Хостікоєва показав свою машину
Анатолій Хостікоєв розповів про проблеми в театрі

Стається це через конкуренцію та конфлікти між цілими акторськими династіями. Як відомо, Хостікоєв є династичним актором, і Сумська також може похвалитися предками, які присвятили своє життя мистецтву. Але навіть злиття цих сімей, не допомагає їм у конфронтаціях. Так, нещодавно Анатолій Хостікоєв розповів про те, через які складнощі їм разом доводиться проходити.

“Акторська династія – це унікальне явище. Колись у пошані були династії шахтарів, сталеварів, землеробів. Про це писали, складали пісні, ставили спектаклі. І цілком справедливо. Акторська ж династія викликала ворожість і застереження”

Зараз актор має серйозні проблеми у стосунках з Богомазовам. І все сталося лише через те, що Хостікоєв мав необережність висловитися про режисера театру. Так, чоловік заявив, що Богомазов не є генієм, і це зачепило творця.

“Так ось, ця “династія” – керуюча, хоч і театральна. А династія Хостікоєва-Сумської – акторська. Безправна! Тому що актор у театрі залежить від усіх, ще й недолугий контракт тримає акторське братство у покорі”

У своєму коментарі актор також пригадав, що колись його дружині довелося дуже нелегко саме через її походження. Виявляється, Наталія Сумська зустріла набагато більше перепон на шляху до своєї мрії, ніж інші студенти саме через упередження приймальної комісії, що виникло через її прізвище.

Схожі статті

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.