“Це не вкладається у думках”: Тоня Матвієнко зізналася, що Ніна Митрофанівна разом з нею навіть після смерті

Донька легендарної української співачки Ніни Матвієнко – Антоніна розповіла дивовижну історію, яка з нею нещодавно сталася та дала зрозуміти, що мама завжди поруч і оберігає її.

8 жовтня 2023 року донька Народної артистки України Ніни Матвієнко Антоніна несподівано повідомила про смерть своєї мами. Для багатьох її колег та шанувальників ця новина стала справжнім шоком, адже те, що співачка останнім часом боролася із серйозною недугою, ніхто не знав. Посвячені були тільки найближчі.

І навіть незважаючи на це, для Антоніни смерть мами стала важким ударом, після похорону співачка не з’являлася на публіці та практично не виходила на зв’язок. Втім, через деякий час співачка зібрала всі сили та знову вирушила на гастролі. У мікроблозі Антоніни Матвієнко почали з’являтися фотографії з концертів. А днями зі артисткою трапилася дивовижна історія, якою вона відразу поділилася в Instagram.

Тоня Матвієнко зізналася, що Ніна Митрофанівна разом з нею навіть після смерті
Тоня Матвієнко зізналася, що Ніна Митрофанівна разом з нею навіть після смерті

Так, після концерту у Фастові Тоня пройшлася магазинами і несподівано побачила таку саму сукню, яка була у її покійної мами. Вона без вагань купила його.

“Це не вкладається у думках. Сьогодні у місті Фастів придбала сукню таку, як у мами. Мама, Ви зі мною завжди”, – написала Тоня Матвієнко у коментарях “сториз”.

На підтвердження своїх слів співачка навіть знайшла фотографію, на якій Ніна Матвієнко позує в тій самій чорній сукні, повністю розшиті червоними квітами.

Дочка Ніни Матвієнко знайшла в магазині сукню точнісінько, яка була у мами
Дочка Ніни Матвієнко знайшла в магазині сукню точнісінько, яка була у мами

Зазначимо, що Ніна Матвієнко та її дочка Антоніна були дуже близькі. Перед війною вони не лише їздили разом на гастролі, але й жили в одному домі. Частину кімнат займала Антоніна з сім’єю, частину – її знаменита мати з батьком. А коли Тоня з дітьми була змушена шукати притулок закордоном, разом з артисткою весь цей час був поруч її зять – співак Арсен Мірзоян, якого Ніна Митрофанівна називала своїм “сином”.

Схожі статті

Арсен Мірзоян назвав свій найбільший гонорар: із такими грошима може купувати дружині Тоні не лише сукні

Знаменитий український виконавець Арсен Мірзоян дав ексклюзивний коментар на рахунок своїх заробітків і вперше назвав найбільший гонорар, який отримував за свій виступ.

“Нам вистачило розуму”: сестри Завальські з дуету Алібі розповіли про сумнівні пропозиції, які отримували

Анна та Ангеліна Завальські вже давно не з'являються на екранах, але досі вся країна пам'ятає про двох неймовірних сестер, які підкорювали співвітчизників в дуеті.

Олексій Суханов розповів про свою обраницю та повідомив, чи планує усиновити дитину: “Спільне рішення”

Відомий телеведучий не приховує, що вже багато років тому знайшов особисте щастя. Крім того, чоловік поділився своїми планами на поповнення у родині.

Біла сукня і фата: весільні фото Ірини Білик, Олени Кравець і Каті Осадчої – ще до пластики і уколів краси

На просторах інтернету з'явилися рідкісні весільні фото Олени Кравець, Ірини Білик та Каті Осадчої. Хтось був у РАГСі один раз, хтось двічі, а хтось більше трьох і не факт, що останній.

Арсен Мірзоян у шлюбі з Тонею Матвієнко підтримує зв’язок з колишньою і першою: “Навіть ніколи не ділив”

Співак Арсен Мірзоян чесно зізнався, що продовжує спілкуватися зі своєю першою дружиною, яку покинув із двома дітьми заради Тоні Матвієнко.

Олександр Пономарьов і Марія Яремчук розповіли про таємний роман між ними: співак сяяв під час інтерв’ю

Свого часу Марія Яремчук та Олександр Пономарьов здавалися публіці ідеальною парою, і не могли повірити у те, що між ними нічого немає. І недарма.