Зірки, на талант-шоу: Кароль та Барських засвітились у “Караоке на Майдані”, а MONATIK на “Х-Фактор”

Багато сучасних артистів здобули свою популярність через участь у талант-шоу. Для кого, досвід вокальних шоу та конкуренції зіграв важливу роль у побудові кар'єри?

Віталій Козловський

Виконавець, що нині боронить Україну від російської навали, Віталій Козловських брав участь не в одному, а у двох вокальних проєктах. Дебютом для нього стала програма “Караоке на майдані”. Підтвердив свою вдачу чоловік на шоу “Шанс”, де переміг з композицією “Чорнобривці”.

Козловський розповів про участь у талант-шоу
Козловський розповів про участь у талант-шоу

Обидва проєкти тісно пов’язані з українським продюсером Ігоря Кондратюка, у якого давній конфлікт з зіркою. Понад 10 років триває судова тяганина через порушення Козловським авторських прав. Наразі, чоловік щомісячно виплачує частину коштів продюсеру, зі своєї зарплатні військового.

Тіна Кароль

Поп-діва Тіна Кароль починала з участі у шоу “Караоке на майдані”. Ще у 2005 році, бувши студенткою, вона спробувала свої сили у вокальній битві. Проте, тоді вона була переможеною іншим учасником.

Кароль розповіла про участь у талант-шоу
Кароль розповіла про участь у талант-шоу

Макс Барських

Співак також прийшов на популярне тоді “Караоке на майдані”. В той час виконавець професійно вокалом не займався, а був студентом з профілем дизайн. Пізніше, чоловік спробував себе на “Фабриці зірок”, яку добровільно покинув перед фіналом. На думку Макса, проєкт показував його у поганому світлі. Проте, шоу подарувало йому перший шанувальників, а музична кар’єра пішла в гору.

Барських розповів про участь у талант-шоу
Барських розповів про участь у талант-шоу

MONATIK

Ніні популярний Дмитро, отримав важливий досвід на проєкті “Х-Фактор”. Тоді чоловіка сильно розкритикували судді проєкту. Але не зважаючи на їх слова та відсутність підтримки, чоловік зміг дійти до фіналу та завоювати серця глядачів. Його пісні слухають мільйони, а квитки на концерти розкуповують задовго до виходу артиста на сцену.

MONATIK розповів про участь у талант-шоу
MONATIK розповів про участь у талант-шоу

Схожі статті

А як же Мішель?”: розлучений Позитив вперше показав кохану після 2 років разом, якою виявилась не співачка

Днями співака Позитива застукали на публіці з ймовірною обраницею. Після довгої інтриги, що тривала протягом 2 років, артист врешті показав аудиторії свою загадкову кохану.

Старість у радість: Ольга Сумська, Софія Ротару і Пугачова з віком стають ще красивішими – фото тоді і зараз

Ці співачки та актриси з віком стають лише красивішими, при цьому не зловживають пластичними операціями. Як їм це вдається? Читай далі у матеріалі.

Дружина багатодітного Григорія Решетніка розповіла непривабливу правду про материнство: “З’їли мої нерви”

Дружина знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина вперше дозволила собі трохи поскаржитися на своїх дітей. Усі деталі в нашій статті.

Оля Полякова зняла свою маску та вперше заговорила про розбите серце і почуття: “Світ перестає важити”

Знаменита українська співачка Оля Полякова заговорила про серйозні почуття та ошелешила мережу своїм репертуаром. Усі подробиці в нашій статті.

Така вже є у Білик та Олени Мозгової: футболки з яким принтом носять українські зірки – тренд від Соломії

Молодша дочка продюсера Олени Мозгової від українського співака Девіда Аксельрода – Соломія, росте дуже талановитою дівчинкою. Зараз футболки із її малюнком дуже популярні.

Стала ніжною та жіночною: як змінилася колишня дружина Мурата Налчаджиоглу після розлучення з турком

Після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, який до цього був одружений зі співачкою Ані Лорак, візажистка Лілія Реус помітно змінилася. Це помітили усі.