Розлучення знаменитостей у 2023: Камалія, Добринін, Вірастюк не змогли втримати кохання та розірвали шлюб

На жаль, 2023 рік став багатим на розлучення. Зіркові пари не виняток, чимало з них розірвали стосунки цього року. Про деякі з них розкажемо на порталі Сенсація.

Камалія і Мохаммад Захур

Пара, що була у шлюбі 20 років, шокувала своїх шанувальників відвертим зізнанням. У квітні цього року артистка повідомила про розлучення. Про причини свого рішення експодружжя не говорить, проте ЗМІ та фанати пов’язують це з конфліктом співачка та старшої доньки Захура, вдома у якої вони зупинилися після початку повномасштабної війни.

Зркові розлучення 2023
Зіркові розлучення 2023

Не зважаючи на розлучення Камалія і Захур продовжують підтримувати один одного. Вони викладають спільні фото у соціальні мережі та разом відвідують заходи. Пара вважає, що розлучення це не привід перекреслювати спільне минуле та старається підтримувати теплі стосунки.

Нікіта Добринін і Даша Квіткова

На початку року, про розрив у стосунках повідомив телеведучий Нікіта Добринін, чим неабияк шокував глядачів. Адже, ще за пів року до цього пара уклала шлюб перед Богом та активно планувала спільне майбутнє.

Зркові розлучення 2023
Зіркові розлучення 2023

Влітку пара офіційно розлучилася. Але причини залишаються їх спільною таємницею. Пара не вважає за потрібним повідомляти такі деталі на загальний огляд. Наразі, вони залишаються у гарних стосунках заради спільного сина Лева.

Василь та Інна Вірастюки

У вересні цього року стало відомої про розлучення ще однієї відомої пари. Вони були у шлюбі 15 років. За цей час Інна народила двох хлопчиків. Але не зважаючи на тривале спільне життя, розійтися полюбовно у пари не вийшло.

Зркові розлучення 2023
Зіркові розлучення 2023

У жовтні народний депутат Василь Вірастюк дав коментар щодо їх розриву. Чоловік повідомив, що саме він прийняв це важке рішення. Більш того, чоловік заявив, що апетити дружини, яка подала до суду через аліменти, захмарні та не відповідають його нинішнім фінансовим можливостям. Також, екс-пару чекає розподіл майна через суд.

Схожі статті

“У нього є коханка?”: 28-річна Аліна Гросу зізналася, чому приховує обличчя свого офіційного чоловіка

Відома виконавиця Аліна Гросу не поспішає ділитися інформацією про свого обранця. Й хоча зірка публікує спільні фото, обличчя коханого завжди залишається за кадром. Що приховує жінка?

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.